Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari Portofino M & SF90 Stradale: Η συνάντηση (video)

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari Portofino M & SF90 Stradale: Η συνάντηση (video)

ΝΕΑ

Ferrari Portofino M & SF90 Stradale: Η συνάντηση (video)

ΝΕΑ

Δύο από τα πιο «φρέσκα» δημιουργήματα της Ferrari επισκέπτονται το Χονγκ Κονγκ και μας ταξιδεύουν νοερά στον γοητευτικό λιμένα της Κίνας.

Advertisement
Advertisement

Φώτα μεγαλουπόλεως, ουρανοξύστες, άδειοι δρόμοι και… 1.620 άλογα. Αυτό είναι το ονειρικό σκηνικό που «έστησε» πριν από λίγες μέρες η Ferrari, «απελευθερώνοντας» στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ δύο από τα πιο… φρέσκα κομψοτεχνήματά της. Την SF90 Stradale και την Portofino M.

«Νύχτα και μέρα. Κομψότητα και τόλμη. Στυλ και επιδόσεις. Η Ferrari SF90 Stradale καi η Ferrari Portofino M ανακαλύπτουν τους δρόμους του Χονγκ Κονγκ με ένταση και δυναμισμό». Έτσι περιγράφει η εταιρεία από το Μαρανέλο τη συναρπαστική περιήγηση των μοντέλων της στο μεγάλο λιμένα της Κίνας, καλώντας μας να ταξιδέψουμε νοερά μαζί τους.

Ferrari-SF90_Stradale-2020-k1000x600

Advertisement
Advertisement

H Ferrari SF90 Stradale (στο βίντεο είναι ασημί χρώματος) συνιστά το πρώτο plug-in υβριδικό αυτοκίνητο της μάρκας και κινείται από έναν οκτακύλινδρο σε διάταξη “V” διπλοτούρμπινο βενζινοκινητήρα των 800 PS, με την αρωγή δύο ηλεκτρικών μοτέρ που διαμορφώνουν τη συνδυαστική απόδοση στους 1.000 ίππους και τα 800 Nm.

Η κίνηση φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη που συνδράμει στην ολοκλήρωση του σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δλ., όταν τα 0-200 έρχονται σε 6,7 δλ.

Advertisement

Ο έτερος πρωταγωνιστής του βίντεο, η κόκκινη κάμπριο Portofino M, αποτελεί το διάδοχο της Portofino, ούσα κατά πολύ πιο εξελιγμένη. Ενσωματώνει έναν V8 3.855 κ.εκ. ο οποίος παράγει 620 PS και 760 Nm ροπής, συνεργαζόμενος με αυτόματο 8άρι διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο.

Το κομψό ιταλικό supercar επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 3,45 δλ. και στα 200 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ.

Advertisement

Ακολουθεί το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο έχουν κοστίσει στη Ferrari τα έως τώρα ατυχήματα;
Μια Ferrari Roma κόλλησε σε στενό δρόμο (video)
Αύξηση-ρεκόρ 211% σημείωσαν τα κέρδη της Ferrari

Advertisement