Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει η τουρκική ηλεκτρική λιμουζίνα;

Ελλάδα 5:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κοστίζει η τουρκική ηλεκτρική λιμουζίνα;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει η τουρκική ηλεκτρική λιμουζίνα;

ΝΕΑ

H Togg ποντάρει πολλά στο νέο T10F, για να κερδίσει το σεβασμό των Ευρωπαίων, αλλά όλα είναι θέμα κόστους.

Advertisement
Advertisement

Η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε πολύ παραγωγικό «φεγγάρι», όπως καταδεικνύει η αποκάλυψη και του δεύτερου μοντέλου της Togg, στην έκθεση τεχνολογίας CES 2024, στο Λας Βέγκας.

Σας δώσαμε μια πρώτη καλή γεύση, για χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού σεντάν T10F, που τόσο σχεδιαστικά (με την καθοριστική συμβολή του Pininfarina), όσο και τεχνολογικά, προκαλεί το ενδιαφέρον ενός υποψήφιου αγοραστή.

Είναι, όμως, το ίδιο ενδιαφέρουσα και η τιμή του; Η Togg δεν έχει ανακοινώσει επισήμως το κόστος κτήσης, τόσο για την πισωκίνητη, όσο και για την τετρακίνητη έκδοση. Αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι τιμές δεν θα διαφέρουν σημαντικά σε σχέση με το πρώτο μοντέλο της μάρκας το T10X.

Advertisement
Advertisement

Σ’ αυτή την περίπτωση, το κόστος όχι μόνο δεν θα είναι χαμηλότερο των 45.000 ευρώ, για την αγορά της Τουρκίας, αλλά θα ανέρχεται έως και τις 57.000 ευρώ για τις διεθνείς αγορές.

Το πρώτο ουσιαστικό τεστ για την Togg και τα μεγαλεπήβολα εμπορικά της σχέδια, έως το τέλος του έτους, θα είναι το λανσάρισμα του T10F στη γερμανική αγορά. Εκεί όπου θα αρχίσει και την ευρωπαϊκή του πορεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ερντογάν χαρίζει αυτοκίνητα και στην Ελλάδα βιβλία
Οι Τούρκοι θέλουν να γεμίσουν την Ευρώπη με οικονομικά αυτοκίνητα
Θα αντέξει στην Ελλάδα το αυτοκίνητο του Ερντογάν;