Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Ερντογάν χαρίζει αυτοκίνητα και στην Ελλάδα βιβλία

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Ερντογάν χαρίζει αυτοκίνητα και στην Ελλάδα βιβλία

ΝΕΑ

Ο Ερντογάν χαρίζει αυτοκίνητα και στην Ελλάδα βιβλία

ΝΕΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος είναι αρκετά γαλαντόμος εκεί που θέλει, χαρίζοντας σε πρόσφατη επίσκεψή του ένα τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσφατη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα και η συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε μέσα σε ένα αναπάντεχα φιλικό κλίμα.

Και η «επίθεση φιλίας» από την Τουρκία προς την Ελλάδα χαιρετίστηκε από όλους ως μία σημαντική αλλαγή στην μέχρι τώρα πορεία της πόλωσης. Σε αυτές τις συναντήσεις υψηλού επιπέδου, είθισται να ανταλλάσσονται δώρα μεταξύ των δύο ηγετών.

Στην Αθήνα λοιπόν ο Ερντογάν προσέφερε στον κ. Μητσοτάκη ένα βιβλίο με την πρόσφατη ιστορία του Παλαιστινιακού και την κατάσταση στην Γάζα, με προφανή τον συμβολισμό.

Advertisement
Advertisement

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δώρισε στον Τούρκο πρόεδρο ένα βιβλίο για την αναστήλωση των οθωμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια

Όμως όπως φαίνεται ο Ερντογάν είναι πιο ανοιχτοχέρης όταν επισκέπτεται άλλες χώρες οι οποίες είναι πιο φιλικές προς την Τουρκία.

Advertisement

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουγγαρία χάρισε στον πρωθυπουργό της χώρας Βίκτορ Όρμπαν ένα τουρκικό αυτοκίνητο. Και μάλιστα ηλεκτρικό, από αυτά που κατασκευάζει η εγχώρια εταιρία TOGG.

O Όρμπαν από την πλευρά του έδωσε στον Ερντογάν ένα καθαρόαιμο άλογο.

Advertisement

Σχολιάζοντας στο «Χ» την ανταλλαγή δώρων, ο Όρμπαν σημείωσε χαριτολογώντας ότι ήταν η καλύτερη ανταλλαγή που έκανε ποτέ.

«Εδωσα ένα άλλο και πήρα 455» γράφει στην ανάρτησή του στο «Χ» ο Ούγγρος Πρωθυπουργός, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ερντογάν μπροστά στο καινούργιο ηλεκτρικό του αυτοκίνητο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φέρνει το Togg στην Ελλάδα ο Ερντογάν
Η απίστευτη λιμουζίνα του Ερντογάν
Δείτε πως η Τουρκία προσπαθεί να προστατεύσει το Togg