Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει αυτή η Porsche 911;

Ελλάδα 23:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει αυτή η Porsche 911;

ΝΕΑ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει αυτή η Porsche 911;

ΝΕΑ

Οπτικά, είναι μια Porsche 911. Όμως, δεν είναι μόνο μία τέτοια, καθώς πρόκειται για μία από τις σπάνιες Gunther Werks 400R Sport Touring.

Advertisement
Advertisement

H ιστοσελίδα Bring a Trailer είναι μία από τις πιο γνωστές στους φίλους του αυτοκινήτου, ιδίως στις ΗΠΑ. Μέσω αυτής διεξάγονται ηλεκτρονικά δημοπρασίες για σπάνια αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά είναι και η συγκεκριμένη Porsche 911 restomod η οποία έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Gunther Werks η οποία έχει έδρα στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για μία από τις συνολικά 25 που αυτή δημιούργησε με προδιαγραφές 400R.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει ανανεωθεί πρόσφατα. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο ιδιοκτήτης της την επέστρεψε πέρυσι στην Gunther Werks με σκοπό να τη συντηρήσει, να βελτιώσει την ανάρτησή της και να αναβαθμίσει το εσωτερικό της και το ηχοσύστημά της.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμά του είναι από ανθρακονήματα σε ορισμένα τμήματά του και ο επίπεδος τετράλιτρος εξακύλινδρος κινητήρας έχει δημιουργηθεί από την Rothsport Racing. Η απόδοσή του είναι 438 ίπποι/7.800 σ.α.λ. και η ροπή του φτάνει τα 423 Nm.

Η κίνηση, φυσικά, μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων της Getrag (G50). Το διαφορικό είναι περιορισμένης ολίσθησης, ενώ η ανάρτηση του αυτοκινήτου διαθέτει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της JRZ.

Advertisement

Το αυτοκίνητο έχει στο οδόμετρό του 2.400 μίλια (περίπου 3.860 χλμ.). Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι προσφορές στην ιστοσελίδα δημοπρασιών για να αποκτήσει κάποιος αυτή την Porsche 911 έχουν φτάσει στο ποσό των 1.150.000 δολαρίων (περίπου 1.100.000 ευρώ) το οποίο είναι μεγάλο για ένα τέτοιο όχημα. Όμως, ο νέος ιδιοκτήτης της θα αποκτήσει ένα πραγματικά ξεχωριστό restomod όχημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ουάου! Τι έφτιαξες πάλι βρε Porsche;
«Ψήνεται» φοβερό ρεκόρ στο Nurburgring από την Porsche
Μια γιγάντια Porsche 911 στο Μόναχο