Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια γιγάντια Porsche 911 στο Μόναχο

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια γιγάντια Porsche 911 στο Μόναχο

ΝΕΑ

Μια γιγάντια Porsche 911 στο Μόναχο

ΝΕΑ

Η Porsche δημιούργησε ένα τεράστιο γλυπτό στο Μόναχο εμπνευσμένο από την θρυλική 911.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche είχε κυριολεκτικά τεράστια παρουσία στην Έκθεση IAA Mobility 2023 στο Μόναχο. Οι Γερμανοί, εκτός από την πλούσια γκάμα νέων μοντέλων που παρουσίασαν, έστησαν στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης ένα γιγάντιο γλυπτό μιας 911 μέσα από το οποίο μπορούσε να περάσει το κοινό.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την τεράστια 911 από την εξωτερική πλευρά και στη συνέχεια να περάσουν κάτω από το αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό είχε στηθεί μια μεγάλη έκθεση με ιστορικές και σύγχρονες 911, ενώ η σημαντικότερη στιγμή ήταν η παρουσίαση της 911 S/T που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2024 σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα σημαντικό μοντέλο ήταν η Porsche Mission X με την οποία η εταιρεία στοχεύει να σπάσει το ρεκόρ γύρου στο Νίρμπουργκρινγκ. Δίπλα στην S/T και την Mission X βρέθηκαν πολλές Taycan, ενώ δεν έλειψαν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα στα οποία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τα τελευταία χρόνια η Porsche.

Έξω από την τεράστια 911 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την κατασκευή, ενώ στην υποδοχή υπήρχαν υπάλληλοι της Porsche οι οποίοι μοίραζαν στους επισκέπτες φωτογραφίες Polaroid με τους ίδιους στον χώρο του περιπτέρου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βρέθηκε η «εξαφανισμένη» Porsche 911 Martini Racing
Η εμβληματική Porsche 914 με κινητήρα Cayman S!
H Porsche 911 Turbo S «γαζώνει» στον Autobahn (+video)

Advertisement