Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το νέο Volvo EX90 στην Ελλάδα;

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το νέο Volvo EX90 στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το νέο Volvo EX90 στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

To Volvo EX90 είναι από τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην αγορά το 2024. Όμως, η Volvo ανακοίνωσε ήδη την τιμή πώλησής του, παρότι το αυτοκίνητο δεν έχει μπει ακόμα σε διαδικασία παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την επίσημη αντιπροσωπεία της Volvo στην Ελλάδα, η τιμή πώλησης του αμιγώς ηλεκτροκίνητου EX90 θα ξεκινά από τα 115.258 ευρώ.

Αυτή αφορά στη βασική έκδοση «Ultra» τού EX90 «Twin Motor», δηλαδή αυτού με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και τη μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ των 408 ίππων.

Στην αμέσως επόμενη έκδοση ισχύος, την «Twin Motor Performance», η τιμή πώλησής θα ξεκινά από τα 120.590 ευρώ. Σε αυτή, η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς τους φτάνει τους 517 ίππους και η μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή τα 910 Nm.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε ότι το EX90 βασίζεται στη νέα πλατφόρμα «SPA2» της Volvo, το αμάξωμά του έχει αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας Cd 0,29 και διακρίνεται για τη σχεδίασή και την τεχνολογία που διαθέτει.

Όπως γράψαμε παραπάνω, η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει το 2024. Λογικό είναι να προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ανακοίνωση των τιμών για ένα μοντέλο που δεν έχει μπει καν στην παραγωγή!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Volvo EX90
Τι νέο ετοιμάζει η Volvo;
Επίσημο: Το 2023 το φθηνό ηλεκτρικό Volvo