Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το Skoda Fabia Monte Carlo στη χώρα μας;

Ελλάδα 4:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το Skoda Fabia Monte Carlo στη χώρα μας;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το Skoda Fabia Monte Carlo στη χώρα μας;

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπία τής Skoda ανακοίνωσε τη διάθεση της έκδοσης «Monte Carlo» του Fabia και στη χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιο αποκλειστική εκδοχή τού νέου supermini μοντέλου τής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Skoda και Monte Carlo είναι δύο έννοιες οι οποίες ταυτίζονται ιστορικά. Πολλοί, έχουμε την εντύπωση ότι η συμμετοχή τής τσεχικής εταιρείας στον φημισμένο αγώνα είναι υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών. Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική. Η Skoda συμμετέχει σε αυτόν ήδη από το 1912!

Η δημιουργία της έκδοσης «Monte Carlo» για την καινούργια γενιά τού Fabia είναι ένας φόρος τιμής τόσο για τον αγώνα, όσο και για το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο συμμετέχει η εταιρεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ταυτόχρονα είναι και μια επιπλέον εξοπλιστική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο ιδιαίτερη και πιο «σπορτίφ» εκδοχή τού μοντέλου. Έτσι, το Fabia «Monte Carlo» διαθέτει στο αμάξωμά του μαύρη γρίλια, μαύρο χείλος τον εμπρός προφυλακτήρα και στα μαρσπιέ, όπως και μαύρο κάλυμμα στους εξωτερικούς καθρέφτες.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, διαθέτει φιμέ πίσω πλαϊνά κρύσταλλα και αποκλειστική σχεδίασης ζάντες 16 ιντσών και 17 ιντσών (προαιρετικά). Επίσης, στο πίσω μέρος τού αμαξώματος ο εκεί προφυλακτήρας έχει διαμορφωμένο αεροδυναμικό διαχύτη και ο λογότυπος της Skoda είναι μαύρου χρώματος. Οι αλλαγές στο αμάξωμα βελτίωσαν τον αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας ο οποίος σε αυτήν την έκδοση είναι 0,28.

Στο εσωτερικό του, το νέο Fabia «Monte Carlo» αποπνέει επίσης τη σπορτίφ εικόνα. Διαθέτει πιο σπορ καθίσματα, κόκκινού χρώματος λωρίδα και επένδυση που θυμίζει ανθρακονήματα στο ταμπλό, σπορ τιμόνι, πίνακα οργάνων με πιο δυναμική εμφάνιση (προαιρετικός εξοπλισμός) και την ονομασία Fabia στα μαρσπιέ.

Advertisement

Το Fabia «Monte Carlo» διατίθεται τόσο με τον τρικύλινδρο 1.0 TSI των 110 ίππων όσο και με τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI των 150 ίππων. Στην πρώτη περίπτωση, η τιμή της ξεκινά από τα 21.900 ευρώ. Στη δεύτερη, όπου διατίθεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, η τιμή πώλησης ξεκινά από τα 25.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Skoda Fabia σε 60 sec (video)
Skoda Fabia Rally2: Mια ματιά στην εξέλιξή του (+video)
Video: Οι 7 λόγοι που το νέο Skoda Fabia ξεχωρίζει