Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίχει η νέα Maserati GranTurismo;

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίχει η νέα Maserati GranTurismo;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίχει η νέα Maserati GranTurismo;

ΝΕΑ

Η Maserati ανακοίνωσε τις τιμές στις οποίες θα πωλείται η καινούργια GranTurismo. Θυμίζουμε ότι το καινούργιο Grand Tourer μοντέλο τής ιταλικής εταιρείας διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Η καινούργια γενιά τής GranTurismo καταδεικνύει με σαφή τρόπο τη νέα εποχή και εταιρική εικόνα τής Maserati. Το πολυτελές μοντέλο «Μεγάλου Τουρισμού» της εταιρείας διακρίνεται ήδη για τα δυναμικά χαρακτηριστικά του και για το στυλ του και η διάθεσή του έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα τής Maserati τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ισπανία στις ΗΠΑ υπάρχει η δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο, με το χρώμα αμαξώματος και το επίπεδο εξοπλισμού που επιθυμούν.

Advertisement
Advertisement

Στην Ιταλία, η GranTurismo διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις «Modena», «Trofeo» και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη Folgore. Βάσει όσων αναγράφονται στην ιστοσελίδα, η τιμή τού μοντέλου στη γειτονική μας χώρα ξεκινά από τα 181.200 ευρώ για το εξοπλιστικό πακέτο «Modena» και από τα 226.200 ευρώ για το «Trofeo». Να σημειώσουμε ότι -προς το παρόν- στην ιστοσελίδα δεν αναγράφεται η τιμή για την GranTurismo Folgore.

Στην Ισπανία, η τιμή τής GranTurismo «Modena» ξεκινά από τα 202.900 ευρώ, ενώ για την GranTurismo «Trofeo» από τα 253.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι το καινούργιο μοντέλο τής Maserati έχει τρίλιτρο V6 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 496 ίππους/6.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 600 Nm/3.000 σ.α.λ.

Advertisement

Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική GranTurismo Folgore έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 761 ίππους και μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή 1.350 Nm. Οι μπαταρίες της έχουν ονομαστική ενεργειακή χωρητικότητα 92,5 kWh και δίνουν στο αυτοκίνητο μια μέγιστη θεωρητική αυτονομία 425 χλμ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Maserati GranTurismo
Maserati: Διαμορφώστε το μοντέλο που θέλετε και δείτε το live!
Οι αθάνατοι κινητήρες της αυτοκινητοβιομηχανίας