Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο γρήγορη είναι η νέα BMW M2; (+ Video)

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο γρήγορη είναι η νέα BMW M2; (+ Video)

ΝΕΑ

Πόσο γρήγορη είναι η νέα BMW M2; (+ Video)

ΝΕΑ

Πόσο καλύτερη και ταχύτερη είναι η καινούργια BMW M2 απέναντι στους «προγόνους» της;

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα από τα τελευταία «προπύργια» της κατηγορίας των αυτοκινήτων σπορ επιδόσεων παλαιάς σχολής, στην εποχή της καλπάζουσας ηλεκτροκίνητης.

Η καινούργια BMW M2 παρουσιάστηκε πέρυσι με την ευκαιρία εορτασμού για τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση της Μ GmbH.

Φυσικά, η δεύτερη γενιά του μοντέλου είναι πιο εξελιγμένη και πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Όμως πόσο καλύτερη είναι αλλά και πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα στα «μικρά» Μ μοντέλα της BMW;

Advertisement
Advertisement

Στο ερώτημα θέλησαν να απαντήσουν οι συντελεστές της ιστοσελίδας carwow οι οποίοι βρέθηκαν για ακόμα μία φορά στη γνωστή τους πίστα και πραγματοποίησαν τη συνήθη «κόντρα» του ¼ του μιλίου από στάση (σημ.: 0-402 μέτρα).

Αυτή τη φορά συγκέντρωσαν τις εκδόσεις της προηγούμενης M2 όπως και μια ΒΜW Σειρά 1 Μ Coupe η οποία παρουσιάστηκε το 2011.

Advertisement

Οι οδηγοί δεν περιορίστηκαν να συγκρίνουν μόνο την καινούργια M2 με την προηγούμενη αλλά θέλησαν να δουν πόση ήταν η διαφορά και μεταξύ των διάφορων εκδόσεων.

Το αποτέλεσμα προκαλεί εντύπωση και αξίζει κάποιος να αφιερώσει χρόνο για να διαπιστώσει ο ίδιος ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν ένα αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί και δημιουργηθεί με τρόπο που να προκαλεί οδηγικές συγκινήσεις. «Η συνέχεια επί της οθόνης».

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται η σκληροπυρηνική BMW M2 CS
H τελευταία BMW με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων….
Nτέρμπι αιωνίων: Audi RS 3 vs BMW M2 (+video)