Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παράτησε μία BMW M3 CSL εδώ και δύο δεκαετίες

Ελλάδα 2:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παράτησε μία BMW M3 CSL εδώ και δύο δεκαετίες

ΝΕΑ

Παράτησε μία BMW M3 CSL εδώ και δύο δεκαετίες

ΝΕΑ

Η απίθανη, όσο και μυστηριώδης ιστορία ενός αυτοκινήτου που… ψάχνει τον οδηγό του, από το 2004!

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η συγκεκριμένη BMW M3 CSL (E46), βρίσκεται παρκαρισμένη και κατ’ ουσία παρατημένη, σε ένα υπόγειο γκαράζ του Λονδίνου, από τις 4 Αυγούστου του 2004.

Εκείνη την ημέρα, ένας επιχειρηματίας ξεκίνησε από την αγγλική πρωτεύουσα για να παραλάβει το καινούριο του αυτοκίνητο στο Ρέντινγκ και επέστρεψε στη βάση του, παρκάροντάς το, σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Διένυσε μόλις 59 χιλιόμετρα.

Με κάποιον μυστηριώδη και ανεξήγητο τρόπο, η BMW παραμένει στην ίδια θέση, εδώ και 19 χρόνια, χωρίς ποτέ να την αναζητήσει κανείς!

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουν τοποθετηθεί στους τροχούς «μπότες»¨-λουκέτα, για παράνομη στάθμευση, μετά από τόσα χρόνια, ενώ υπάρχουν φθορές (που έχουν προκληθεί από άλλους οδηγούς) στον πίσω προφυλακτήρα και στο δεξί καθρέπτη.

Το αντίστοιχο σήμα τελών κυκλοφορίας, από το 2004, έχει καταστραφεί, ενώ από το φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι υπήρξε αλλαγή ιδιοκτησίας πριν από μία δεκαετία, χωρίς και πάλι να υπάρξουν σημεία ζωής από το νέο ιδιοκτήτη.

Advertisement

Είναι άραγε η M3 CSL, με τα λιγότερα χιλιόμετρα στον πλανήτη; Θα ξαναδεί κάποτε το φως του ήλιου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πραγματική ιστορία δεν «θάφτηκε» μαζί με τ’ αυτοκίνητα (+video)
H Volkswagen ετοιμάζει το ID. Buzz GTX
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο

Advertisement