Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η σκληροπυρηνική BMW M2 CS

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η σκληροπυρηνική BMW M2 CS

ΝΕΑ

Έρχεται η σκληροπυρηνική BMW M2 CS

ΝΕΑ

Η κορυφαία έκδοση της σειρά, εντοπίστηκε στο στάδιο των δοκιμών και αναμένεται το επόμενο έτος, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη M2, το περασμένο φθινόπωρο, αλλά η εταιρεία εργάζεται ήδη σε μια πιο extreme παραλλαγή CS.

Αν και το αυτοκίνητο, σε κάποιες «κλειδωμένες» κατασκοπευτικές φωτογραφίες, δεν φαίνεται τρομερά ιδιαίτερο με την πρώτη ματιά, μια πιο προσεκτική προσέγγιση, αποκαλύπτει μια χούφτα αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μπροστινού διαχωριστή και μιας εμφανούς πίσω αεροτομής.

Ενώ οι αναβαθμίσεις φαίνονται μικρές, πρόσθετες αλλαγές μπορεί να κρύβονται όταν θα… ξηλωθεί το καμουφλάζ. Αυτό μένει να φανεί, αλλά το προηγούμενο M2 CS ήταν εξοπλισμένο με μια μοναδική εξάτμιση και μια «κουκούλα» από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα (CFRP) που ζύγιζε το μισό από ένα ατσάλινο. Το μοντέλο διέθετε επίσης μια πιο σπορ ανάρτηση και μια ποικιλία άλλων εξαρτημάτων CFRP, συμπεριλαμβανομένης μιας ελαφριάς οροφής.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, μπορούμε να περιμένουμε μια οικεία καμπίνα που περιλαμβάνει μέτρα εξοικονόμησης βάρους. Μπορεί να υπάρχουν ταπετσαρίες Alcantara, εξαρτήματα CFRP και άφθονα σήματα CS. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ένα ψηφιακό ταμπλό οργάνων 12,3 ιντσών και ένα σύστημα infotainment 14,9 ιντσών.

Ενώ η τρέχουσα M2 έχει έναν εξακύλινδρο κινητήρα twin-turbo 3,0 λίτρων με 453 ίππους, φήμες αναφέρουν ότι η ισχύς θα αυξηθεί σύντομα στους 463 ίππους. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το M2 CS μπορεί να αποδίδει περίπου 520 ίππους, αν και σε αυτό το σημείο όλα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο «φως» το κρυμμένο μυστικό της κορυφαίας BMW M5
Επιμένουν: Αργεί το τέλος των βενζίνης και diesel
Μια νέα BMW θα κυκλοφορεί σύντομα στους δρόμους