Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο εύκολα βγαίνουν οι πόρτες και η οροφή στο Jeep Gladiator;

Ελλάδα 2:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο εύκολα βγαίνουν οι πόρτες και η οροφή στο Jeep Gladiator;

ΝΕΑ

Πόσο εύκολα βγαίνουν οι πόρτες και η οροφή στο Jeep Gladiator;

ΝΕΑ

Το μοναδικό Pick Up της αγοράς που με λίγες και εύκολες κινήσεις το μετατρέπεις σε cabrio με καρότσα!

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των Pick Up οχημάτων κερδίζει συνεχώς έδαφος. Ολοένα και περισσότεροι σκέφτονται την αγορά, όχι για να μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα αλλά για να το χρησιμοποιούν για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις.

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη κατηγορία έχει αναβαθμιστεί. Και αυτό το βλέπουμε σε πολλά πράγματα. Από την ποιότητα κατασκευής, την ποιότητα κύλισης, τον εξοπλισμό κ.ά. Θα μπορούσαμε εύκολα να συγκρίνουμε ένα επιβατικό με ένα «αγροτικό» να διαπιστώσουμε πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές…

Το Jeep Gladiator είναι ένα πολύ ξεχωριστό Pick Up που έχει κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο. Είναι το πιο δυνατό Pick Up που πωλείται στη χώρα μας. Εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα diesel χωρητικότητας 3.0 λίτρων που αποδίδει 264 ίππους και παράγει 600Nm ροπή από τις 1.400 σ.α.λ.

Advertisement
Advertisement

Εκκεντρικό…

Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο είναι ο χαρακτήρας του. Το αμερικάνικο όχημα μπορεί να μετατραπεί πολύ γρήγορα από κλειστό σε… ανοιχτό, καθώς ο ιδιοκτήτης του μπορεί να βγάλει πόρτες, οροφή ακόμα και να ρίξει το εμπρός παρ-μπριζ. Συγκεκριμένα μπορεί να αφαιρέσει τελείως δύο εμπρός τμήματα οροφής, τέσσερις πόρτες και πίσω κουβούκλιο.

Η επόμενη κρίση στην αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι του μαγνησίου;

Advertisement

Η διαδικασία μπορεί να ακούγεται δύσκολη αλλά δεν είναι και τόσο. Με τα εργαλεία που βρίσκονται εντός του οχήματος και χωρίς ιδιαίτερη… τέχνη τα παραπάνω ξεβιδώνουν, βγαίνουν οι φίσες και αυτομάτως το Jeep Gladiator αλλάζει χαρακτήρα.

Advertisement

Πόσο κοστίζει;

Να σημειώσουμε πως η τιμή του Jeep Gladiator ξεκινά από τα 53.900 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Την Sport (τιμή 53.900) και την Overland (τιμή 59.900).

Advertisement

Τα νέα της πιάτσας, 307…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη διαδικασία που απαιτείται για να μετατρέψετε το Jeep Gladiator σε ανοιχτό όχημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τη Ford Mustang Mach-E GT στην Κροατία
Βιαστείτε! Έχουν μείνει λιγότερες από 40 Bugatti Chiron!
Chevrolet Corvette Z06: Επίσημη παρουσίαση (+video)