Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βιαστείτε! Έχουν μείνει λιγότερες από 40 Bugatti Chiron!

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βιαστείτε! Έχουν μείνει λιγότερες από 40 Bugatti Chiron!

ΝΕΑ

Βιαστείτε! Έχουν μείνει λιγότερες από 40 Bugatti Chiron!

ΝΕΑ

Η Bugatti φτάνει στο τέλος της παραγωγής του μοντέλου που εξ αρχής είχε οριστεί να «μείνει» στις 500 μονάδες και τώρα, για το στόχο αυτό, έχουν μείνει λιγότερες από 40 Chiron.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες 40 Chiron και Chiron Sport, μπαίνουν στη διαδικασία κατασκευής με τη Bugatti να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενη για την εμπορική επιτυχία του μοντέλου.

Η Bugatti λέει ότι η επιτυχία της Chiron ήταν «άνευ προηγουμένου», με τις πρώτες 300 παραγγελίες να δίνονται μέσα στους πρώτους 18 μήνες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής της για την παραγωγή του μοντέλου. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η ζήτηση παρέμεινε υψηλή τα επόμενα χρόνια και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη αγορά της Chiron. Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Λειτουργιών της Bugatti, Hendrik Malinowski, δήλωσε:

Advertisement
Advertisement

«Με τις Chiron Pur Sport και Super Sport, προσφέρουμε στους πελάτες το απόσταγμα των ετών συνεχούς ανάπτυξης της πλατφόρμας Chiron. Αυτό το φάσμα των επιδόσεων, είτε πρόκειται για την οδήγηση σε πίστα, είτε για ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο με απόλυτη πολυτέλεια, οδηγεί τη Chiron σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τώρα με τόσες λίγες Chiron να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κατασκευή, η καθαρότητα της συνταγής με τον κινητήρα W16 εκτιμάται με ιδιαίτερο στυλ».

Εδώ που τα λέμε, η Chiron Super Sport είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα όλων των εποχών, καθώς διαθέτει έναν κινητήρα 8,0 λίτρων W16 που αποδίδει 1.600 ίππους. Αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση έως τα 200 χλμ. σε 5,5 δευτερόλεπτα, ενώ πάλι από στάση, έως τα 300 χλμ./ώρα, αρκούν μόλις 12,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι 440 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bugatti Centodieci: Παρά τον καύσωνα δεν ίδρωσε
Η Bugatti Chiron… κοντράρει μονοθέσιο της F1 (+video)
H συντήρηση της Bugatti Chiron Pur Sport τρομάζει και κροίσους

Advertisement

 

 

 

Advertisement