Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η F250, η διάδοχος της LaFerrari (+video)

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται η F250, η διάδοχος της LaFerrari (+video)

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η F250, η διάδοχος της LaFerrari (+video)

ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά-ρεκόρ το 2024 με νέα μοντέλα και εκπλήξεις που κανείς δεν περιμένει.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί όλα τα βλέμματα στη Ferrari το τελευταίο διάστημα να είναι στην ομάδα Formula 1 και την τεράστια μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον, ωστόσο το εργοστάσιο δεν σταματάει την ανοδική του πορεία στο εμπορικό κομμάτι. Η Ferrari, μετά από μία ακόμα χρονιά ρεκόρ στις πωλήσεις, ετοιμάζει για το 2024 τρία νέα μοντέλα θέλοντας να κινηθεί ακόμα πιο επιθετικά στην αναβάθμιση και επέκταση της γκάμας της.

Στο Μαρανέλο, τις πληροφορίες για τα νέα μοντέλα τις κρατάει καλά κρυμμένες, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τους «κόκκινους». Μία χαρακτηριστική κατασκοπευτική εικόνα που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα δείχνει ένα hypercar με βαρύ καμουφλάζ να δοκιμάζεται στους δρόμους από τους ανθρώπους του εργοστασίου.

Advertisement
Advertisement

Το πιθανότερο σενάριο είναι το νέο μοντέλο να είναι ο αντικαταστάτης της LaFerrari και θα ονομάζεται F250. Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι δεν θα είναι εξοπλισμένο με V12 κινητήρα, αλλά θα πάει προς την επιλογή του V6 υβριδικού συνόλου που χρησιμοποιεί η 296 GTB. Σε δεύτερη φάση δεν αποκλείεται να δούμε έκδοση XX του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά και έκδοση GT3 εμπνευσμένη από την αγωνιστική 499P. Η ισχύς αναμένεται να αγγίζει τους 900 ίππους με τη βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα και οι επιδόσεις θα είναι σε επίπεδο αγωνιστικών GT.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Varryx (@varryx_)

Advertisement

Το δεύτερο αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Ferrari μέσα στο 2024 είναι ο αντικαταστάτης της 812 Superfast. Έχουμε δει αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα σε εικόνες ένα σπορ αυτοκίνητο με το κουστούμι της Roma να δοκιμάζεται. Εδώ, το ερώτημα είναι αν θα συνεχιστεί η παράδοση του V12 κινητήρα ή η Ferrari αποφασίσει να τοποθετήσει τον V8 κινητήρα στο νέο μοντέλο.

Advertisement

Τέλος, οι Ιταλοί δεν αποκλείεται να έχουν μια τελευταία έκπληξη για τους φίλους της μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Αν έπρεπε να επιλέξουμε δύο μοντέλα θα πηγαίναμε σε ένα SUV εμπνευσμένο από την Purosangue ή σε μια ειδική έκδοση κάποιου μοντέλου σε περιορισμένο αριθμό. Σίγουρα πάντως μέσα στο 2024 δεν θα δούμε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό supercar από τη Ferrari καθώς αυτό έχει δρομολογηθεί για το 2025.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η βόμβα έσκασε: Ο Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025!
Η Ferrari σηκώνει πανιά!
Γιατί αυτή η Ferrari 488 Pista έχει ασύλληπτα υψηλή τιμή;