Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα ήταν μια σύγχρονη Toyota Supra A70;

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα ήταν μια σύγχρονη Toyota Supra A70;

ΝΕΑ

Πώς θα ήταν μια σύγχρονη Toyota Supra A70;

ΝΕΑ

Η ηλεκτροκίνηση, έχει δημιουργήσει μια καινούργια αυτοκινητική κουλτούρα στους νεότερους σε ηλικία. Όμως, οι μεγαλύτεροι εξακολουθούν να ονειρεύονται το παρελθόν και να προσπαθούν να το προσαρμόσουν στα ισχύοντα δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οχήματα στο… αυτοκινητικό θυμοειδές είναι η Toyota Supra. Ιδίως η τρίτη γενιά τού μοντέλου, αυτή με την κωδική ονομασία «A70», η οποία παρουσιάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 -συγκεκριμένα, το 1986– και θεωρείται η πρώτη αυθεντική Supra, καθώς τότε έπαψε να έχει μηχανολογική συνάφεια με τη Celica.

Ο σχεδιαστής με την ονομασία «Hakosan Designs» ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ψηφιακά δημιουργημένες φωτογραφίες για το πώς φαντάζεται και θα ήθελε να είναι μια σύγχρονη Toyota Supra A70.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτές βλέπουμε πολλές ομοιότητες στο αμάξωμά της με αυτό της αυθεντικής. Το χαμηλό σε ύψος μακρύ καπό, τα ανακλινόμενα από αυτό φώτα, η μαύρη μάσκα και οι προφυλακτήρες είναι στοιχεία που παραπέμπουν σαφώς στη Supra αναφοράς.

Όπως αναφέρεται, το όνειρο του δημιουργού των συγκεκριμένων εικόνων δεν περιορίζεται μόνο στη σχεδιαστική ομοιότητα αλλά και στο ότι ο κινητήρας του αυτοκινήτου θα μπορούσε να έχει μέγιστη ισχύ 500 ίππους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hakosan Designs (@hakosan_design)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Toyota Yaris Cross έγινε επίσημα και GR Sport
Toyota bZ3: Αυτή θα είναι η ηλεκτρική Corolla;
Οι κινητήρες που καίνε υδρογόνο είναι η οριστική λύση;