Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα BMW X2 M35i; (+ video)

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα είναι η νέα BMW X2 M35i; (+ video)

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα BMW X2 M35i; (+ video)

ΝΕΑ

H BMW, σύντομα θα αποκαλύψει επίσημα την καινούργια X2 M35i, όπως έχει ανακοινώσει. Ως τότε, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα σύντομο βίντεο για να μας προϊδεάσει για το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το σύνθημα που επέλεξαν οι άνθρωποι της BMW για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι χαρακτηριστικό: «Αναμείνατε το απρόσμενο».

Αυτό αφορά στην καινούργια X2 M35i την οποία πρόκειται να παρουσιάσει αύριο, όπως έχει ανακοινώσει.

Για να μας δώσει μία πρώτη εικόνα για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο, η γερμανική εταιρεία δημοσίευσε και ένα σύντομο βίντεο (το οποίο μπορούμε να δούμε παρακάτω).

Advertisement
Advertisement

Η X2 M35i είναι ένα SUV όχημα (SAV, κατά τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν στην BMW) το οποίο έχει αμάξωμα που παραπέμπει σε coupe.

To αυτοκίνητο θα διαθέτει τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που υπάρχει και στην X1 M35i και η απόδοσή του θα ξεπερνά τους 300 ίππους, σύμφωνα με ό,τι είναι γνωστό ως τώρα (αλλά όχι επιβεβαιωμένο). Θυμίζουμε ότι στην X1 M35i αυτός αποδίδει 300 ίππους και μέγιστη ροπή 400 Nm.

Advertisement

Επίσης, τα στελέχη της BMW ανακοίνωσαν ότι, εκτός από την X2 M35i, θα παρουσιάσουν και την αμιγώς ηλεκτροκίνητη iX2. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν «το νέο μοντέλο θα διακρίνεται περισσότερο και θα είναι πιο σύγχρονο σε σχέση με τον προκάτοχό του».

Advertisement

Στα προσεκτικά επιλεγμένα πλάνα που συνιστούν το μικρής διάρκειας βίντεο της X2 M35i μπορούμε να δούμε τη διαμόρφωση της μάσκας –η οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη της X6– το ογκωδέστερο καπό, τα χρώματα του τμήματος M, όπως και το έμβλημα αυτού να υπάρχει σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου.

Επίσης, διακρίνεται και τμήμα του προφυλακτήρα ο οποίος φαίνεται να μοιάζει κάπως με αυτόν της X6 αναφορικά με το φινίρισμά του.

Advertisement

Τέλος, στο βίντεο μπορούμε να δούμε τους εξωτερικούς καθρέφτες (οι οποίοι έχουν μαύρο κάλυμμα) και τους σχετικά μεγάλης διάστασης τροχούς, όπως και τις δαγκάνες του συστήματος πέδησης (με το γράμμα «M» στο καπάκι τους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW iX2 εισβάλει στο Fortnite
Θα δούμε BMW M5 Touring το 2024;
Vintage κόντρα με τρία γερμανικά station (+video)