Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε BMW M5 Touring το 2024;

Ελλάδα 5:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε BMW M5 Touring το 2024;

ΝΕΑ

Θα δούμε BMW M5 Touring το 2024;

ΝΕΑ

Η BMW ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη γενιά της Σειρας 5 Touring και δεν αποκλείεται να έχουμε έκδοση M5 Touring.

Advertisement
Advertisement

Από την Άνοιξη του 2023 γνωρίζουμε ότι η BMW δουλεύει πάνω στη νέα γενιά Σειρά 5 Touring. Το δημοφιλές station wagon έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές σε πρωτότυπη μορφή, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν ψηφιακά σχέδια του αυτοκινήτου.

Η νέα BMW 5 Touring σχεδιαστικά είναι πολύ κοντά στην καινούρια BMW Σειρά 5 με τις γνώριμες γρίλιες (νεφρά) στο εμπρός μέρος της μάσκας και τις ίδιες χειρολαβές στις πόρτες. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα ελαφρώς πιο ψηλά, ενώ η γυάλινη οροφή διατρέχει σχεδόν όλο το αυτοκίνητο. Συνολικά, η Touring 5άρα δείχνει να ακολουθεί μια σπορ αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW 5 Touring αναμένεται να είναι διαθέσιμη με μια σειρά από επιλογές όσον αφορά τα συστήματα μετάδοσης. Θα είναι ήπια υβριδικό, Plug-In υβριδικό, αμιγώς ηλεκτρικό με 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες. Αυτό που αναμένουμε με ενδιαφέρον είναι αν τελικά η BMW προχωρήσει και σε έκδοση M της 5 Touring.

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία BMW M5 Touring έκανε την εμφάνισή της στα τέλη του 2000 με την εντυπωσιακή E60 και τον V10 κινητήρα. Πριν από αυτό είχε κατασκευαστεί ακόμα μια M5 Touring τη δεκαετία του 1990 στη μορφή της E34. Αν όντως η BMW προχωρήσει στην κατασκευή της M5 Touring το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με τον V8 κινητήρα 4.4 λίτρων της XM ο οποίος αποδίδει σχεδόν 800 ίππους στην υβριδική του μορφή.

Advertisement

Νεότερα για τη νέα BMW Σειρά 5 Touring αναμένουμε στις αρχές του 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασύμβατο το iPhone 15 με την BMW;
Οδηγούμε τη νέα BMW i5
BMW Proactive Care: Νέα υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης