Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW iX2 εισβάλει στο Fortnite

Ελλάδα 9:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW iX2 εισβάλει στο Fortnite

ΝΕΑ

Η BMW iX2 εισβάλει στο Fortnite

ΝΕΑ

Οι φίλοι του δημοφιλούς videogame Fortnite θα δουν πρώτοι τη νέα BMW iX2.

Advertisement
Advertisement

Η BMW αποφάσισε να πρωτοπορήσει για μια ακόμα φορά και να βάλει το επερχόμενο iX2 της στον ψηφιακό κόσμο του Fortnite. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν πολλά για το δημοφιλές videogame, πρόκειται για ένα παιχνίδι μάχης στο οποίο διάφοροι παίκτες προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα προκαθορισμένο περιβάλλον εικονικού νησιού.

Η BMW λοιπόν θα συμπεριλάβει τη νέα iX2 στο παιχνίδι στον νησί με την ονομασία Hypnopolis. Το νησί έχει σχεδιαστεί από τους ανθρώπους της BMW και περιλαμβάνει πολλά από τα αληθινά κεντρικά κτίρια της εταιρείας στη Γερμανία. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μάλιστα να διαμορφώσουν όπως θέλουν το αυτοκίνητο με τον διαμορφωτή να βρίσκεται στο κτίριο BMW Welt.

Advertisement
Advertisement

Για να έχουν πρόσβαση ωστόσο οι παίκτες στην iX2 θα πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσουν μέσα από μια σειρά δοκιμασιών. Όταν τελικά θα έχουν στη διάθεσή τους τη νέα BMW iX2 δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλές αλλαγές καθώς η εταιρεία ακόμα δεν έχει αποκαλύψει επίσημα το ηλεκτρικό της SUV.

Η πλήρης πρόσβαση στο αυτοκίνητο θα γίνει μετά τις 11 Οκτωβρίου, όταν και θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση της iX2 στον πραγματικό κόσμο. Μετά την διαμόρφωση οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν μια ιστορία επικεντρωμένη στο αυτοκίνητο σε έναν ψηφιακό κόσμο που περιλαμβάνει το κτίριο BMW Welt, το BMW Museum και τα κεντρικά «Four Cylinder». Για τους πιο μυημένους ο κωδικός για το νησί Hypnopolis είναι 3541-0917-2429. Καλή διασκέδαση!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασύμβατο το iPhone 15 με την BMW;
BMW Proactive Care: Νέα υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης
Γιατί η χειροκίνητη BMW M2, είναι πιο ακριβή;

Advertisement