Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημo: Αυτή είναι η κορυφαία BMW X1 M35i xDrive

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημo: Αυτή είναι η κορυφαία BMW X1 M35i xDrive

ΝΕΑ

Επίσημo: Αυτή είναι η κορυφαία BMW X1 M35i xDrive

ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε η top έκδοση του πιο μικρού SUV της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην είναι «καθαρόαιμο» Μ μοντέλο καθώς ανήκει στα M Performance, αλλά η καινούργια Χ1 Μ35i xDrive κάνει σαφές πως είναι η κορυφαία και πιο σπορ έκδοση του πιο μικρού SUV της BMW.

Χάρη φυσικά στις επεμβάσεις στο αμάξωμά της με τον πιο επιθετικό προφυλακτήρα με τον πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα και τη μάσκα με τις διπλές μπάρες αλλά και τις στάνταρ ζάντες των 19 ιντσών.

Πίσω ξεχωρίζουν οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης καθώς και το πιο μεγάλο σποίλερ στο χείλος της οροφής, ενώ ταυτόχρονα η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 15 χιλιοστά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα προαιρετικά μπάκετ καθίσματα, καθώς και το ειδικό τιμόνι Μ.

Από κει και πέρα έχουν γίνει επεμβάσεις στην ανάρτηση που είναι στάνταρ ενεργητική και στα φρένα, ενώ ενδιαφέρον είναι πως οι επεμβάσεις των συστημάτων ελέγχου της πρόσφυσης και της ευστάθειας είναι εδώ 10 φορές πιο γρήγορες σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις της Χ1.

Advertisement

Ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών της X1 M35i ανήκει στη νέα γενιά των συνόλων βενζίνης της BMW και αποδίδει για την περίσταση 300 ίππους (από τις 5.750 έως τις 6.500 σ.α.λ.) και 400 Nm (από τις 2.000 έως τις 4.500 σ.α.λ.).

Advertisement

Το κιβώτιο είναι 7άρι Steptronic, υπάρχει και μπλοκέ εμπρός διαφορικό καθώς και στάνταρ τετρακίνηση.

Advertisement

Όσο για τις επιδόσεις της BMW X1 M35i xDrive που θα είναι διαθέσιμη από τοι Νοέμβριο και θα ανταγωνίζεται τη Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC σημειώστε ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 5,4 δεύτερα και μια τελική περιορισμένη στα 250 χλμ./ ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από ποιές BMW καταργείται το i;
H νέα BMW M5 θα μπορούσε να είναι έτσι
Συγκριτική δοκιμή: BMW X1 sDrive 18i vs Volvo XC40 1.5 T2 vs VW Tiguan 1.5 TSI