Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως να καταστρέψετε μια Pagani Zonda HP Barchetta (+video)

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως να καταστρέψετε μια Pagani Zonda HP Barchetta (+video)

ΝΕΑ

Πως να καταστρέψετε μια Pagani Zonda HP Barchetta (+video)

ΝΕΑ

Πριν από λίγα χρόνια η Pagani δημιούργησε μόλις τρεις Zonda HP Barchetta. Πλέον, έχουν απομείνει δύο…

Advertisement
Advertisement

Ο Horacio Pagani βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά του. Αποφάσισε να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες του μια ανοιχτή έκδοση της Zonda, τη Zonda HP Barchetta, όπως ονομάστηκε.

Αυτή, θα ήταν ένα επετειακό και σπάνιο όχημα, καθώς μόλις τρεις θα δημιουργούνταν στο «ατελιέ» της Pagani. Το supercar παρουσιάστηκε το 2017 στην εκδήλωση «Concours d’Elegance» στο Pebble Beach και η… παραγωγή εξαντλήθηκε αμέσως, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αποκτήσουν τα λιγοστά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, θα διατίθονταν προς πώληση μόνο οι δύο επειδή ο ίδιος ο Pagani αποφάσισε να κρατήσει τη μία εξ αυτών ως δώρο για τα γενέθλιά του. Τότε, το ποσό απόκτησης της επετειακής Zonda HP Barchetta ήταν περίπου 17 εκατομμύρια δολάρια έκαστη, οπότε όλοι εμείς αναμένουμε να την προσέχουν οι ιδιοκτήτες της. Ωστόσο, ένας από αυτούς δεν το έκανε με αποτέλεσμα να «το πληρώσει ακριβά» (λέμε, τώρα…).

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου συμμετείχε σε μια εκδήλωση του κλαμπ «Supercar Owners Circle», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κροατία. Κατά τη διάρκεια της «παρέλασης» των οχημάτων που συμμετείχαν σε αυτή, το παράκανε. Έχασε τον έλεγχο της σπάνιας Pagani σε έναν στενό δρόμο της διαδρομής και χτύπησε με ταχύτητα σε αντιθέτως διερχόμενο όχημα.

Advertisement

Το συμβάν κατέγραψαν παρευρισκόμενοι στο σημείο και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο μπορούμε να δούμε ότι η ζημιά είναι εκτεταμένη, κυρίως στην αριστερή μεριά της Zonda HP Barchetta, όπως και στο πίσω μέρος της. Tα χρήματα, τα πάρα πολλά χρήματα, δίνουν ευχέρεια, άνετη ζωή, ευκολία, υψηλές γνωριμίες και πόσα άλλα. Όχι, όμως και την απαραίτητη σύνεση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pagani: Ηλεκτρικά; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Pagani Huayra NC: Για λεπτά γούστα και παχύ πορτοφόλι|
Pagani: Η Huayra φεύγει, η C10 έρχεται!