Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Pagani Huayra R εντός πίστας (video)

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Pagani Huayra R εντός πίστας (video)

ΝΕΑ

Η νέα Pagani Huayra R εντός πίστας (video)

ΝΕΑ

Ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο προκαλεί ηδονή στα αυτιά του κάθε petrolhead, χάρη στο θηριώδες V12 μοτέρ της νέας Pagani Huayra R.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό δημιούργημα της ιταλικής φίρμας που ακούει στο όνομα Huayra R προορίζεται αποκλειστικά για την πίστα και εκεί είναι που το συναντάμε για να ακούσουμε τη μελωδία του V12.

Να θυμίσουμε ότι ο 6λιτρος κινητήρας αναπτύχθηκε από κοινού με τη HWA AG και παράγει 850 PS και 750 Nm ροπής. Ο κινητήρας ζυγίζει 198 κιλά και χρησιμοποιεί ένα σύστημα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί στα 200 bar, βελτιστοποιώντας τη θερμοδυναμική απόδοση και την αυτονομία.

Η κίνηση στους τροχούς μεταδίδεται μέσω ενός 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου (80 kg), ενώ έχει ενσωματωθεί εξελιγμένο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις και ήχο που παραπέμπει σε μονοθέσιο της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Η Pagani Huayra R εφοδιάζεται με ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο έχει διπλά ψαλίδια με ελικοειδή ελατήρια, καθώς και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Στα πλευρά του μοντέλου δεσπόζουν 19άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου, ντυμένες με ελαστικά Pirelli P Zero, ενώ έχουν τοποθετηθεί κεραμικά φρένα της Brembo.

Θα παραχθούν μόλις 30 μονάδες της Huayra R, με την τιμή εκκίνησης να είναι 2,2 εκατ. ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta των 827 ίππων
Υπερθέαμα από την Pagani Huayra παρέα με μαχητικά αεροσκάφη (video)
“Supernova”: Η one off έκδοση της Pagani Huayra Roadster BC