Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς να κάνεις άσχημη μια Ferrari Purosangue

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς να κάνεις άσχημη μια Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Πώς να κάνεις άσχημη μια Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Φαίνεται πως στο ερώτημα του τίτλου, η DMC έχει την απάντηση, καθώς λανσάρει ένα bodykit από ανθρακόνημα που «ακυρώνει» όλα τα ωραία χαρακτηριστικά της Purosangue, τουsuper SUV της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Για όσους βρίσκουν τη Ferrari Purosangue διακριτική, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος DMC έχει μια πρόταση που θα μπορούσε να θεωρηθεί και λύση.

Θα μπορούσε, αν δεν ήταν τόσο άσχημη ως εκτέλεση. Είναι σαν να μην μπορούν να δεχτούν εκεί στη DMC –ως Γερμανοί- κάτι διαφορετικό σε αισθητική προσέγγιση ενός super SUV, από εκείνη της Lamborghini Urus. Μιλάμε για μια τελείως διαφορετική εκτέλεση από τους δύο κατασκευαστές, σε μια συνταγή που έχει όπως φαίνεται πολύ δυναμικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Πάνω εκεί λοιπόν, έρχεται να «επέμβει» η DMC και να προτείνει κάποιες αλλαγές στην Purosangue που ένας Θεός ξέρει τι πρέπει να σκέφτεται (και αν σκέφτεται) κάποιος που θα τις παραγγείλει. Οι προσθήκες στο αμάξωμα είναι στα όρια του ελεεινού, με αποκορύφωμα εκείνες του πίσω μέρους που μοιάζουν σαν να έχουν τοποθετηθεί από παιδιά του δημοτικού, σε διάλειμμα μεταξύ σχολικών ωρών δημιουργικής απασχόλησης.

Η DMC, απογειώνοντας τη γερμανική αισθητική και για να κάνει ακόμα πιο αισθητή τη διαφορά των πρόσθετων πάνω στο μοντέλο, επέλεξε να μας δείξει την «αντίθεση» του μαύρου πάνω στο κόκκινο της Ferrari. Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, είναι μάλλον τραγικό- αλλά και ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την αισθητική κάποιου που έχει τα χρήματα να αποκτήσει την Purosangue;

Advertisement

Τα κομμάτια από ανθρακονήματα περιλαμβάνουν προεκτάσεις στα φτερά που προσθέτουν 3 εκατοστά πλάτους σε κάθε πλευρά αλλά και αντίστοιχα μαρσπιέ. Στο κιτ περιλαμβάνονται οι πίσω αεροτομές αλλά και τα πρόσθετα στους προφυλακτήρες. Οι ζάντες έχουν διάμετρο 24 ιντσών και με τη σχεδίασή τους, ολοκληρώνεται το project που φωνάζει «θέλω να μοιάσω στην Urus».

Advertisement

Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για το κόστος της επέμβασης από τη DMC, μια και καλά- καλά δεν υπάρχουν ακόμα αυτοκίνητα από τη Ferrari που να έχουν φτάσει σε κατόχους (μέσα στο 2023 θα αρχίσουν οι παραδόσεις). Βλέπετε, η ιταλική εταιρεία έχει σταματήσει ακόμα και τη λήψη παραγγελιών, μια και όσες έχουν δοθεί μέχρι τώρα, είναι πολύ περισσότερες από αυτές που αρχικά είχαν προβλεφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια θήκη iPhone εμπνευσμένη από την Ferrari Modulo
Πώς θα σας φαινόταν μια off-road έκδοση της Ferrari SF90;
Ferrari: Η Red Bull είναι σαν τον Μοχάμεντ Αλί

Advertisement