Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Μια θήκη iPhone εμπνευσμένη από την Ferrari Modulo

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια θήκη iPhone εμπνευσμένη από την Ferrari Modulo

Car Gadget

Μια θήκη iPhone εμπνευσμένη από την Ferrari Modulo

Car Gadget

Η θήκη της Inkar κοστίζει περίπου επτά φορές παραπάνω από ένα iPhone και είναι σχεδιασμένη από την Pininfarina Design.

Advertisement
Advertisement

Το 1970 η Ferrari παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ίσως το πιο εντυπωσιακό και φουτουριστικό μοντέλο που κατασκεύασε ποτέ. Η Ferrari Modulo ήταν σαν ένας ιπτάμενος δίσκος με τροχούς και δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίστηκε εκείνη την εποχή «UFO αυτοκίνητο».

Την Modulo την είχε σχεδιάσει ο διάσημος Pininfarina ο οποίος είχε συνεργαστεί με τους σχεδιαστές του Maranello. Μάλιστα εκείνη την εποχή έγινε σημείο αναφοράς για την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και πολλές ακόμα κατηγορίες premium προϊόντων οι οποίες ακολούθησαν τη μόδα που δημιούργησε η Modulo.

Advertisement
Advertisement

Από ότι φαίνεται εκείνο το «τρελό» σχέδιο του Pininfarina εξακολουθεί και στις μέρες μας να εμπνέει διάφορους κατασκευαστές πολυτελών προϊόντων. Πρόσφατα η Inkar, premium μάρκα κατασκευής αξεσουάρ smartphone, παρουσίασε μια νέα θήκη για iPhone η οποία αντλεί έμπνευση από το δημιούργημα της Ferrari. Πρόκειται για μια θήκη που δημιούργησε ο σχεδιαστής της Pininfarina Deisign Paolo Lugaro και θα είναι διαθέσιμη σε 99 κομμάτια στην τιμή των 9.550 ευρώ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INKAR (@inkar.io)

Advertisement

Η θήκη στηρίζεται στο φουτουριστικό σχέδιο της Modulo με πολύ εκλεπτυσμένα υλικά όπως δέρμα, ανθρακονήματα, ξύλο και αλουμίνιο. Κάθε θήκη έχει δικό του σειριακό αριθμό και μπορεί να σχεδιαστεί στα μέτρα του κάθε πελάτη, ενώ φέρει ακόμα και τις 24 τρύπες του καλύμματος κινητήρα της Modulo ανεβάζοντας το επίπεδο της λεπτομέρειας στα ύψη. Η θήκη Inkar x Pininfarina θα είναι διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η νέα Ferrari του Gran Turismo 7 (+video)
Ferrari: Γιατί έχασε -ξανά- την μάχη της εξέλιξης;
Όταν η αρμύρα «έφαγε» μια Ferrari 488 Spider (+video)