Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως μπορεί ένα 10χρονο να οδηγήσει ένα supercar;

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως μπορεί ένα 10χρονο να οδηγήσει ένα supercar;

ΝΕΑ

Πως μπορεί ένα 10χρονο να οδηγήσει ένα supercar;

ΝΕΑ

Αν θέλετε το 10χρονο βλαστάρι σας να ζήσει μια εμπειρία που θα του σημαδέψει τη ζωή, μια εταιρία στην Βρετανία του δίνει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα ιταλικό supercar.

Advertisement
Advertisement

Η οδήγηση ενός supercar είναι μία πολυτέλεια για λίγους και μία εμπειρία ζωής για όσους έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στο τιμόνι τους. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε αυτή την εμπειρία να την κάνετε δώρο στο νεαρό τέκνο σας;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει μία βρετανική εταιρία που την βρίσκουμε στην ιστοσελίδα TrackDays.co.uk. Η εταιρία αυτή προσφέρει κάτι μοναδικό: Την δυνατότητα σε παιδιά 10 έως 17 ετών να βρεθούν στο τιμόνι μίας Ferrari 458 Italia ή μιας Lamborghini Gallardo LP570 Performante.

Οι νεαροί και νεαρές που θα έχουν αυτή την τύχη θα μπορούν να κάνουν περίπου 10 χιλιόμετρα διαδρομής σε διάφορες πίστες της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων και αυτή στην οποία γίνονταν τα γυρίσματα του Τop Gear.

Advertisement
Advertisement

Οι νεαροί οδηγοί θα έχουν δίπλα τους έναν εκπαιδευτή, ο οποίος προφανώς θα είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάθε είδους παιδική υπερβολή.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας δηλώνει ενθουσιασμένος για την ιδέα του, και για το γεγονός ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία των νεαρών να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα που έχουν για αφίσες στα δωμάτιά τους. Και, όπως λέει, είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία αντί για το αυτοκίνητο του πατέρα τους να κάνουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα σε ένα υπεραυτοκίνητο των 300+ χιλιομέτρων.

Advertisement

Η τιμή για αυτή την πολύ έξυπνη ιδέα είναι στα περίπου 90 ευρώ για την βόλτα των 10 χιλιομέτρων είτε με την Ferrari είτε με την Lamborghini. To μόνο πρόβλημα είναι ότι ο πιτσιρικάς που θα το ζήσει θα βιώσει κάτι τόσο υπερβατικό που μάλλον δύσκολα θα συμβιβαστεί πλέον με το αυτοκίνητο του μπαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σας αρέσει το εντυπωσιακό νέο χρώμα της Ferrari;
Επίσημο teaser για την Ferrari Purosangue
Ferrari Enzo: Επένδυση ή την χαίρεσαι πραγματικά; (video)

Advertisement