Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σας αρέσει το εντυπωσιακό νέο χρώμα της Ferrari;

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σας αρέσει το εντυπωσιακό νέο χρώμα της Ferrari;

ΝΕΑ

Σας αρέσει το εντυπωσιακό νέο χρώμα της Ferrari;

ΝΕΑ

Kάθε τι γύρω από την Ferrari αποτελεί είδηση, ακόμα και ένα νέο χρώμα. Πολύ δε περισσότερο όταν αφορά μία νέα απόχρωση του κόκκινου.

Advertisement
Advertisement

Για τα απλά καθημερινά αυτοκίνητα, το χρώμα είναι μία αρκετά σημαντική απόφαση η οποία συνήθως παίρνεται με τις δημοκρατικές διαδικασίες της… συζύγου. Και όμως πίσω από κάθε απόχρωση κρύβεται μία ολόκληρη ιστορία και πολύ μεγάλη έρευνα και εξέλιξη ώστε κάθε κατασκευαστής να διαφοροποιείται και σε αυτό το σημείο.

Για την Ferrari όμως τα χρώματά της αποτελούν ζήτημα συζήτησης σε όλο τον αυτοκινητικό πλανήτη. Και κάθε νέο χρώμα που εμφανίζεται γίνεται είδηση, ιδίως όταν πρόκειται για μία νέα απόχρωση του κλασικού κόκκινου χρώματος που έχει ταυτιστεί με την ίδια την εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Το νέο αυτό χρώμα που παρουσιάστηκε πρόσφατα ονομάζεται “Rosso F1-75 Opaco” και είναι -όπως φαίνεται και από τον τίτλο του- εμπνευσμένο από το νέο χρώμα που εμφανίστηκε στο φετινό μονοθέσιο της εταιρίας.

Η νέα αυτή απόχρωση είναι πιο σκούρα και μάλιστα συνδυάζεται με ματ επιφάνεια σε αντίθεση με το κλασικό γυαλιστερό Rosso Corso που υπήρχε μέχρι τώρα στην παλέτα της εταιρίας.

Η Ferrari ανακοίνωσε ότι το νέο χρώμα θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της, και μάλιστα παρέχεται ήδη στον configurator έτσι ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να δει το αυτοκίνητο των ονείρων του με τη νέα απόχρωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mansory βάζει σε δίαιτα την Ferrari F8 Spider (+video)
Επίσημο teaser για την Ferrari Purosangue
Ferrari Enzo: Επένδυση ή την χαίρεσαι πραγματικά; (video)