Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 911 Carrera με Digital Baja Mood

Ελλάδα 6:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 911 Carrera με Digital Baja Mood

ΝΕΑ

Porsche 911 Carrera με Digital Baja Mood

ΝΕΑ

Ο Mo Aoun, ψηφιακός καλλιτέχνης πιο γνωστός ως «moaoun_moaoun»  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιστρέφει στη δράση των ψηφιακών σκίτσων CGI και εστιάζει σε ένα εκτός δρόμου θέμα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα ιδέα του αφορά μία Porsche 911 με ύφος και διάθεση Baja.

Η πιο πρόσφατη ιδέα του «moaoun_moaoun» είναι μία υπέροχη μπλε και πορτοκαλί Porsche Carrera Baja (ίσως μια 3.0 από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ή κάτι νεότερο όπως μια 3.2 ή ακόμα και μια Type 964) με διάθεση αγώνων off road που θα θέλαμε να γίνει πραγματικότητα.

Ο γραφίστας φρόντισε να κάνει μοντέρνο το σχήμα της 911 αλλάζοντας ορισμένα από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Carrera. Παρατηρήστε την τεράστια απόσταση από το έδαφος, τους εμπρός και τους πίσω προφυλακτήρες, τα ελαστικά παντός εδάφους, γύρω από τις πορτοκαλί και λευκές ζάντες, τα φαρδύτερα φτερά και τα αξεσουάρ εκτός δρόμου (άγκιστρα ρυμούλκησης/εργάτης). Επιπλέον, δείτε τα τεράστια rock slider στα μαρσπιέ, που θυμίζουν αγωνιστικά off road οχήματα από τις ΗΠΑ και τις τεράστιες εξατμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Στην οροφή υπάρχουν έξτρα φώτα, ένα εσωτερικό/εξωτερικό roll cage, μία ρεζέρβα, καθώς και μία τεράστια σχάρα, η οποία θα μπορούσε να λείπει (αν θέλετε τη γνώμη μας). Από την άλλη πλευρά οι αγώνες Baja απαιτούν εξοπλισμό που κάπου πρέπει να αποθηκευτεί για να είναι εύκολος στη χρήση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche Carrera RS 2.7: 50 χρόνια ταχύτητας (+video)
80χρονος έχει αγοράσει μόνο… 80 Porsche!
Ιδού η υβριδική Porsche 911