Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota Supra αλλάζει όψη με το body kit της Avante Design

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Toyota Supra αλλάζει όψη με το body kit της Avante Design

ΝΕΑ

H Toyota Supra αλλάζει όψη με το body kit της Avante Design

ΝΕΑ

Αν και δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες επεμβάσεις για να «αγριέψει» η τελευταία γενιά της Supra, η πρόταση της Avante Design κάνει το ξεχωριστό coupe της Toyota να μοιάζει σαν να έχει βγει από ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επεμβάσεις βελτιωτών στη νέα γενιά της Toyota Supra αλλά ετούτη εδώ η περίπτωση, τις δίνει ιδιαίτερα επιθετικό προφίλ.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, με έναν προφυλακτήρα του οποίου ο αεραγωγός είναι τεράστιο, γίνεται σαφές από την πρώτη κιόλας εικόνα του αυτοκινήτου πως ο η αισθητική θα φτάσει στα άκρα, χωρίς όμως να ξεφεύγει από κάτι που θα μπορούσε να είναι έτσι από το εργοστάσιο. Επίσης καινούργιο είναι και το σετ των αεροδυναμικών βοηθημάτων που βρίσκονται εκεί, με το σπόιλερ και τα πλευρικά μικρά πρόσθετα να κάνουν την εικόνα να παραπέμπει σε αυτοκίνητο αγώνων αντοχής.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, στο πίσω μέρος του οχήματος που στην ουσία του φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, θα ήταν αδύνατο να μην μιλήσουμε για τις περσίδες που καλύπτουν το πίσω παρμπρίζ ή την θεόρατη πίσω πτέρυγα. Το χαμήλωμα και οι μεγάλες ζάντες είναι απλά τα συνοδευτικά για τις βελτιωτικές προτάσεις που σέβονται την υπόστασή τους, οπότε και είναι παραπάνω από καλοδεχούμενα. Ακόμα η Avante Design δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το κόστος των επεμβάσεων αλλά και πότε θα είναι τα μέρη του kit διαθέσιμα για αγορά, καθώς και για το αν πρόκειται για περιορισμένης παραγωγής πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
H “μονόφθαλμη” Toyota Supra (VIDEO)
Toyota bZ4X Concept: Έτσι θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας (VIDEO)
Μπορεί να επιστρέψει το Toyota MR2;