Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος θα έλεγε “όχι” σε αυτό το Dacia Duster;

Ελλάδα 3:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος θα έλεγε “όχι” σε αυτό το Dacia Duster;

ΝΕΑ

Ποιος θα έλεγε “όχι” σε αυτό το Dacia Duster;

ΝΕΑ

Οι επεμβάσεις που έχει δεχτεί το SUV έχουν κάνει πολλούς να το… λιγουρεύονται.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, η Dacia ανακοίνωσε πως διαθέτει αποκλειστικά κατόπιν online παραγγελίας μια ειδική έκδοση τουDusterπου διακρίνεται για το επιβλητικό, έντονο μαύρο χρώμα αμαξώματος.

Και αν ο ενθουσιασμός, τότε, ήταν διάχυτος, σήμερα τα συναισθήματα που παράγονται από τη γνωριμία μας με ένα εντυπωσιακό rendering είναι μοναδικά.

Η εταιρεία Prior Design GmbH, η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη αεροδυναμικών kit, ελαφρών ζαντών αλουμινίου και σπορ συστήματα εξατμίσεων, δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα ψηφιακό έργο τέχνης.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για ένα Dacia Duster υποβαλλόμενο σε εκτενείς σχεδιαστικές επεμβάσεις που το μετατρέπουν από ένα οικογενειακό SUV σε ένα σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο επιδόσεων.

Το τελευταίο επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, μέσω των πληθωρικών προφυλακτήρων τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος, των «γιγαντιαίων» φτερών, του διαχύτη και την διπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιβλητικότητα, παράλληλα, εκπέμπουν οι τροχοί, το αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης, καθώς και το έντονο μαύρο χρώμα που προσδίδει στο Duster ένα ακόμα πιο επιθετικό στιλ.

Advertisement

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ψηφιακό δημιούργημα αναπτύχθηκε από τη Prior Design GmbH της Βόρειας Αμερικής, η οποία δραστηριοποιείται και στη βελτίωση των επιδόσεων.

Advertisement

Το εξαγριωμένο Dacia Duster έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο με πολλούς να ζητούν επίμονα την παραγωγή του, ένα σενάριο που γνωρίζει ελάχιστες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημο: Σε κυκλοφορία το Dacia Duster pick up

Advertisement

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό Dacia

Στην Ελλάδα το 7θέσιο Dacia Lodgy (+τιμές)