Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia Duster Black Color μόνο για αγορά online

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Duster Black Color μόνο για αγορά online

ΝΕΑ

Dacia Duster Black Color μόνο για αγορά online

ΝΕΑ

Η ειδική έκδοση του δημοφιλούς SUV κοστίζει 19.490 ευρώ και την “κλείνεις” μόνο μέσω internet.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Ιούνιο, η Dacia αποκάλυψε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Duster στη Γαλλία. Μόνο 500 πελάτες θα μπορέσουν να “κλείσουν” το Duster Black Collector Edition, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο online και για αυτούς που κατοικοεδρεύουν στη Γαλλία. Η τιμή του ξεχωριστού SUV είναι 19.490 ευρώ και είναι διαθέσιμη για “παραγγελία” από τις 17 Σεπτεμβρίου σε ειδική ιστοσελίδα της φίρμας. Ωστόσο, δεν φτάνει μόνο η διαδικασία μέσω internet, μιας και η ολοκλήρωση της αγοράς θα πρέπει να γίνει σε κάποιον επίσημο αντιπρόσωπο της μάρκας.

Τι όμως αγοράζει ο Γάλλος με αυτά τα χρήματα; Αρχικά, είναι βαμμένο σε μαύρη απόχρωση και έχει μικρές πράσινες και γκρι πινελιές, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Παράλληλα, είναι αριθμημένο, όπου ο αριθμός βρίσκεται στα μαρσπιέ. Στο εσωτερικό, υπάρχει ηχοσύστημα της Focal και κάμερα οπισθοπορείας. Ακόμα, το infotainment είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement
Advertisement

To Dacia Duster Black Collector Edition διατίθεται αποκλειστικά με τον 1.3 TCe 130 turbo κινητήρα και μόνο ως προσθιοκίνητο. Τέλος, το μηχανολογικό σύνολο συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.