Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βόμβα: Ο Hamilton σκέφτεται να αποχωρήσει από την Formula1

Ελλάδα 21:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα: Ο Hamilton σκέφτεται να αποχωρήσει από την Formula1

FORMULA 1

Βόμβα: Ο Hamilton σκέφτεται να αποχωρήσει από την Formula1

FORMULA 1

Βαθύτατα απογοητευμένος εμφανίζεται… εξαφανιζόμενος ο  Lewis Hamilton , ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενα ακόμα και να κρεμάσει τα γάντια και τα κράνος της Formula1…

Advertisement
Advertisement

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το newsauto, ο Lewis Hamilton  μπορεί να κράτησε τις τυπικές, αγωνιστικές… αβρότητες, δίνοντας συγχαρητήρια στο νέο Πρωταθλητή της Formula1 Max Verstappen, ο ίδιος όμως έχει εξαφανιστεί οπό οποιαδήποτε πρόσκληση έχει το σήμα της F1.

Τη δήλωση όλο νόημα, όμως την έριξε ο αγωνιστικός Διευθυντής της  Mercedes-AMG F1 ,Toto Wolff:

«Ο Lewis  κι εγώ είμαστε λίγο απογοητευμένοι αυτή τη στιγμή. Όχι απογοητευμένοι με το σπορ, λατρεύουμε το σπορ με κάθε μας ανάσα, και το λατρεύουμε επειδή το χρονόμετρο δεν λέει ποτέ ψέματα. Αλλά αν σπάσουμε αυτή τη βασική αρχή της αγωνιστικής δικαιοσύνης και την αυθεντικότητα του σπορ, τότε ξαφνικά το χρονόμετρο δεν έχει σημασία διότι θα βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε μια τυχαία διαδικασία αποφάσεων. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ξεκάθαρο ότι μπορεί να χάσεις τον έρωτά σου για κάτι. Και τότε αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν όλη η δουλειά, ο ιδρώτας, τα δάκρυα και το αίμα που έχεις δώσει μπορούν στην ουσία να αποκαλυφθούν και να φέρουν τις καλύτερες επιδόσεις στην πίστα, ή αυτές να χαθούν τυχαία.

Advertisement
Advertisement

Δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ τον πόνο και τη θλίψη που βιώσαμε την Κυριακή. Θέλω να ελπίζω ότι ο Lewis θα συνεχίσει να αγωνίζεται, διότι είναι ο σπουδαιότερος οδηγός όλων των εποχών. Αν δείτε τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος τις Κυριακές, δεν υπήρχε καμία απολύτως αμφιβολία ποιος κέρδισε. Κι αυτό ήταν αντάξιο την κατάκτησης ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Οπότε, θα εξετάζουμε τα γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Και, ως γνήσιος αγωνιζόμενος, η καρδιά του πιστεύω ότι θα του πει πως πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει, διότι είναι στα καλύτερά του από ποτέ. Όμως, πρέπει να υπερκεράσουμε τον πόνο που του προκάλεσαν την Κυριακή, διότι είναι ένας άνθρωπος με ξεκάθαρες αξίες. Και δυσκολεύεται να καταλάβει πώς συνέβη αυτό». _Μιχάλης Μουσελίμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Hamilton έγινε και επίσημα… Sir!
Τα συγχαρητήρια του Hamilton στον Verstappen (video)
Η ομάδα F1 της Mercedes αποσύρει την έφεση

Advertisement