Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ashton Kutcher (+video)

Ελλάδα 18:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ashton Kutcher (+video)

ΝΕΑ

Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ashton Kutcher (+video)

ΝΕΑ

Όλοι έχουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας, ακόμα και οι διασημότητες, που μπορεί να έχουν όλα τα υπεραυτοκίνητα που μπορεί κανείς να φανταστεί στο γκαράζ τους.

Advertisement
Advertisement

Ο Ashton Kutcher επισκέπτεται το γκαράζ του Jay Leno για να διαλέξει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Έχει μια τριάδα επιλογών.

Ο Jay Leno δεν είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν επικεντρωθεί στη συγκέντρωση ενός μουσείου με εκπληκτικά συντηρημένα αυτοκίνητα. Το γκαράζ του είναι η τέλεια παιδική χαρά για να επιλέξετε το δικό σας ονειρεμένο αυτοκίνητο, γι’ αυτό ο Leno αποφάσισε να δώσει και στον ηθοποιό και επιχειρηματία Ashton Kutcher ,την ευκαιρία  να επιλέξει το αγαπημένο του για να οδηγήσει.

Advertisement
Advertisement

Ο Leno δίνει αρχικά την επιλογή στον ηθοποιό να οδηγήσει μία Chevy Chevelle SS του 1972. Διαθέτει έναν κινητήρα V8 454 κυβικών ιντσών (7.439 κ.εκ.) με ισχύ 650 ίππων και ένα εξαιρετικό ήχο, που βοηθά το muscle car να πάρει μία θέση στη λίστα των dream cars του Kutcher.

Το δεύτερο είναι από την ίδια εταιρία ένα Chevy El Camino SS 396 Turbo-Jet του 1969. Μπορεί να μην έχει τόση ισχύ όπως η Chevelle, αν και ο V8 των 325 ίππων, έχει αρκετή ισχύ για να… κάψει τα πίσω ελαστικά του, τα οποία έχουν μικρό βάρος πάνω τους, χάρη στην καρότσα του ανοιχτού ημιφορτηγού El Camino.

Advertisement

Το τρίτο αυτοκίνητο που πρότεινε ο Leno είναι λίγο πιο ιδιαίτερο για τον Kutcher. Ήταν, μια Porsche 930 Carrera Turbo Coupe του 1979. «Είναι ένα όνειρο», είπε ο ηθοποιός όταν ο Leno άφησε τον Kutcher να μπει στη θέση του οδηγού. Δυστυχώς, η Porsche ήταν σε service (δεν είχε τον κινητήρα της) οπότε ο Kutcher έπρεπε να αποφασίσει μεταξύ της Chevelle και του El Camino για μια βόλτα.

Advertisement

Αν και θαυμαστής της Chevelle, o 43χρονος ηθοποιός επιλέγει το El Camino – ένα αυτοκίνητο που τον τρομάζει λίγο. Όπως είπε ο ίδιος, ο γείτονάς του έχει μια Chevelle που μπορεί να οδηγεί, ενώ δεν έχει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα El Camino.

Ο Kutcher αποκαλύπτει ότι πήρε την πρώτη του κλήση υπερβολικής ταχύτητας με ένα Ford Escort του 1983 και έχασε την άδειά του, όταν ήταν 17 ετών επειδή είχε πάρα πολλές κλήσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το υπερσπάνιο turbine car που «έκαιγε»… τεκίλα
O Jay Leno οδηγεί έναν αυθεντικό K.I.T.T.
Τι σχέση έχουν ο Jay Leno και ο F. Gary Gray; (vid)