Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο μπορεί να πηδάει και να… χορεύει; (+video)

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο αυτοκίνητο μπορεί να πηδάει και να… χορεύει; (+video)

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο μπορεί να πηδάει και να… χορεύει; (+video)

ΝΕΑ

Οι Κινέζοι έχουν βαλθεί να αλλάξουν την αυτοκίνηση. Και γι’ αυτό χρησιμοποιούν κάθε τρελή ιδέα που θα τους κατέβει στο κεφάλι.

Advertisement
Advertisement

Το BYD Yangwang U9, ένα μοντέλο supercar που παρουσιάστηκε από την premium μάρκα της BYD, διαθέτει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει στον κόσμο της αυτοκίνησης:

Εντυπωσιακή σχεδίαση και πόρτες σε στιλ «ψαλιδιού»: Το U9 είναι ένα εντυπωσιακό δίθυρο σούπερ κουπέ που σχεδιάστηκε από τον Wolfgang Egger, ο οποίος στο παρελθόν συνδέθηκε με τη Lamborghini, την Audi και την Alfa Romeo.

Η εμπνευσμένη από δελφίνια κομψή και μυώδης σχεδίασή του, που πατάει σε τροχούς 20 ιντσών, τραβάει αμέσως την προσοχή. Οι πόρτες του οχήματος προσθέτουν φινέτσα και δράμα, που μοιάζουν με έναν πύραυλο με άδεια κυκλοφορίας, ενισχύοντας τη γοητεία του.

Advertisement
Advertisement

Ικανότητα οδήγησης σε τρεις τροχούς: Αξιοποιώντας το σύστημα ανάρτησης DiSus, το U9 μπορεί να κινείται απρόσκοπτα σε τρεις τροχούς, διατηρώντας τη σταθερότητα και την ομαλή συμπεριφορά, ακόμη και κατά τη διάρκεια στροφών υψηλής ταχύτητας.

Ικανότητα άλματος: Εξοπλισμένο με υδραυλικό σύστημα ανάρτησης, το U9 διαθέτει το υποσύστημα DiSus-A, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει άλματα χάρη στην έξυπνη ανάρτηση αέρα.

Ικανότητα χορού: Το υποσύστημα DiSus-P, με εύρος διαδρομής 200 χιλιοστών, ρυθμίζει ανεξάρτητα κάθε γωνία του αυτοκινήτου, κάνοντας το αυτοκίνητο να φαίνεται σαν να χορεύει στους τροχούς του. Τα συστήματα DiSus-A και DiSus-C διαχειρίζονται τις προσαρμογές στη σκληρότητα της ανάρτησης και τα χαρακτηριστικά απόσβεσης, συμβάλλοντας στους χορευτικούς ελιγμούς του.

Advertisement

Εντυπωσιακή ισχύς και επιδόσεις: Η κορυφαία έκδοση του U9 φιλοξενεί μια διάταξη τετρακινητήρα που παράγει την εκπληκτική ισχύ των 1.305 ίππων, επιτρέποντάς του να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 100 kWh του παρέχει μια αξιοσημείωτη αυτονομία 700 χιλιομέτρων!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρέμε Ευρώπη: Έρχονται 1.305 άλογα σε τιμή «χώμα»!
Αγοράζουν καράβια γιατί… τσαντίστηκαν
Αυτοκίνητο: Η Ελλάδα εκτός επενδυτικού χάρτη