Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια supercars αναζητούν συχνότερα οι χρήστες του internet;

Ελλάδα 1:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια supercars αναζητούν συχνότερα οι χρήστες του internet;

ΝΕΑ

Ποια supercars αναζητούν συχνότερα οι χρήστες του internet;

ΝΕΑ

Μπορεί να μην μπορούμε να τα αποκτήσουμε, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να τα αναζητάμε.

Advertisement
Advertisement

Ποια supercars έχουν την τιμητική τους στις καρδιές και… στο πληκτρολόγιο μας;

Οι ετήσιες ταξινομήσεις είναι ένας ασφαλής δείκτης για την απήχηση που έχει το κάθε μοντέλο. Πέραν δηλαδή από τις πωλήσεις που αφορούν τους ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν αυτό που ονειρεύονται, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν δικαίωμα στο όνειρο και πρόσβαση στις φωτογραφίες ή στις δημοσιεύσεις.

Η ιστοσελίδα Rivervade Leasing προχώρησε σε έρευνα παγκοσμίως, που αφορά το σύνολο χρηστών που αναζητούν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Πάμε να δούμε ποια είναι τα supercars που το όνομα τους παίρνει φωτιά στα smartphones και τα πληκτρολόγια όλου του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Στην κορυφή της λίστα βρίσκεται το δημοφιλέστατο Audi R8, που μαζί με τη Lamborghini Urus έχουν από 22 εκατομμύρια αναζητήσεις ετησίως το κάθε ένα.

Advertisement

Αμέσως μετά η BMW i8 βλέπει το όνομα της 18 εκατομμύρια φορές στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, με τα Dodge Challenger, Ford Mustang, Nissan GTR και Tesla Model S να ακολουθούν κατά πόδας.

Advertisement

Ο περισσότερος κόσμος δείχνει να επιμένει στα supercars με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αφού τα ηλεκτρικά (με αυτές τις δύο εξαιρέσεις) όσο γρήγορα και αν είναι δεν έχουν καταφέρει να μπουν ακόμη στην καρδιά των φίλων των supercars. Σχεδόν από 15 εκατομμύρια χρήστες είχαν τα Dodge Charger, BMW Μ3, Μ4 και Bugatti Chiron που συμπληρώνουν τις πρώτες θέσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις.

Απαγορευμένα λοιπόν για την τσέπη και το περιβάλλον. Όχι όμως για το «μάτι», αφού είναι free η περιήγηση και το… χάζεμα των εντυπωσιακών supercars. Στην πρωτότυπη κόντρα του διαδικτύου, λοιπόν, το Audi R8 υπερτερεί παρέα με τη Lamborghini Urus, αφήνοντας λίγο πίσω τα υπόλοιπα επίσης εντυπωσιακά supercars. Εσείς ποιο από αυτά αναζητήσατε προσφάτως;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Audi R8 Green Hell είναι χάρμα ιδέσθαι (video)
H Porsche 911 Turbo S απέναντι στο Audi R8 V10 (+video)
Επίσημο: Αμιγώς ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8