Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi R8 Green Hell είναι χάρμα ιδέσθαι (video)

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi R8 Green Hell είναι χάρμα ιδέσθαι (video)

ΝΕΑ

Το Audi R8 Green Hell είναι χάρμα ιδέσθαι (video)

ΝΕΑ

Η επετειακή έκδοση της Audi καταλαμβάνει την πίστα, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων της.

Advertisement
Advertisement

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Audi αποφάσισε να γιορτάσει τις επιτυχίες του R8 LMS, το οποίο μετρά πέντε νίκες στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring.

Απότοκο των εορτασμών αποτέλεσε μια απαράμιλλης ομορφιάς ειδική έκδοση του Audi R8, η οποία φέρει την κωδική ονομασία “Green Hell”.

Ειδικότερα, το επετειακό μοντέλο αντλεί έμπνευση από το #1 R8 LMS που τίθεται στις υπηρεσίες της Audi Sport Team Phoenix και σαγηνεύει με το πράσινο σκούρο χρώμα αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το εν λόγω χρώμα, το Audi R8 Green Hell διατίθεται και στα Ibis White, Daytona Grey ή Mythos Black. Οποιαδήποτε και αν είναι η χρωματική επιλογή, κοινό στοιχείο συνιστούν οι μαύρες στιλιστικές πινελιές σε οροφή, καθρέπτες, πλευρικές φούστες και πίσω διαχύτη, όπως και τα λογότυπα “Green Hell R8”. Όμορφη αντίθεση, παράλληλα, συνθέτουν οι κόκκινες λεπτομέρειες που κοσμούν τους τροχούς των 20 ιντσών.

Το μοντέλο τροφοδοτείται από έναν V10 κινητήρων των 5,2 λίτρων ο οποίος παράγει 620 ps, ενώ η κίνηση και στους 4 τροχούς μεταδίδεται μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου S Tronic. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,1 sec, ενώ η τελική αντιστοιχεί σε 331 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το Audi R8 Green Hell θα παραχθεί σε 50 αντίτυπα, με την τιμή εκκίνησής του στη γερμανική αγορά ν’ αποτυπώνεται στα 233.949 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αναβαθμίσεις για το Audi e-tron

Δημοπρατείται σπάνιο κουπέ Auto Union

Νέο Audi TTS Competition plus με 320 ίππους