Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αμιγώς ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αμιγώς ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8

ΝΕΑ

Επίσημο: Αμιγώς ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8

ΝΕΑ

Η επιβεβαίωση έρχεται από την Audi για το ότι το μοντέλο που θα διαδεχτεί το R8, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό αλλά αυτό είναι κάτι που πλέον δεν αποτελεί έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια, η Audi έχει υπαινιχθεί πολλές φορές λεπτομέρειες σχετικές με το επόμενο supercar της.

Για παράδειγμα, ποτέ δεν είχε απορρίψει την ιδέα της αμιγούς ηλεκτρικής εκδοχής του κορυφαίου μοντέλου στη γκάμα της. Τώρα όμως, δια στόματος της Linda Kurz που είναι επικεφαλής του τμήματος marketing της Audi, οι προθέσεις της εταιρείας, γίνονται σαφείς. Η Linda Kurz ανέφερε συγκεκριμένα πως, «η εταιρεία θα μεταμορφώσει τα R» αλλά αυτό είναι που δεν θα γίνει άμεσα, για παράδειγμα μέσα στο επόμενο έτος.

Advertisement
Advertisement

Η Kurz πρόσθεσε ότι αυτός είναι ένας στόχος για την επόμενη δεκαετία, αν και δεν διευκρίνισε ποιος ή πως θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του R8. Η Audi έχει εκφράσει τις ανησυχίες της σχετικά με το εάν η τεχνολογία των μπαταριών είναι αρκετά ώριμη για να υποστηρίξει ένα σωστό σπορ αυτοκίνητο αλλά λογικά, θα υπάρξει τεράστια πρόοδος τα αμέσως επόμενα χρόνια, καθώς το κόστος των ηλεκτρικών συνεχώς συμπιέζεται ενώ παράλληλα η απόδοσή τους αυξάνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα τα πρώτα Audi e-tron GT των 476 ίππων – Πού θα τα δείτε (+video)
Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές των μεταχειρισμένων στη Γερμανία; Και όχι μόνο;
Το νέο Audi RS 3 και το… RS Monitor

Advertisement

 

 

Advertisement