Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ferrari ετοιμάζει πυρετωδώς τη διάδοχο της 812 (+video)

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ferrari ετοιμάζει πυρετωδώς τη διάδοχο της 812 (+video)

ΝΕΑ

H Ferrari ετοιμάζει πυρετωδώς τη διάδοχο της 812 (+video)

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο της Ferrari με τον κινητήρα V12, όπως φαίνεται και στο video προσφέρεται για… παντηλίκια, κάτι που εκμεταλλεύεται δεόντως ο δοκιμαστής του.

Advertisement
Advertisement

Στην πίστα του Fiorano που είναι ιδιοκτησία της Ferrari, «συνελήφθη» από το φακό το πρωτότυπο του νέου μοντέλου της ιταλικής εταιρείας.

Κάτω από το αμάξωμα της Roma που βλέπουμε στα πλάνα του σύντομου video, κρύβεται ο αντικαταστάτης της 812 Fiorano, μοντέλο το οποίο η Ferrari εξακολουθεί και εξελίσσει. Ο κινητήρας –ακούγεται πως- είναι V12 και το ιδιαίτερο στοιχείο που παρουσιάζεται σε αυτά εδώ τα πλάνα, είναι η διάθεση του οδηγού- δοκιμαστή, να «γυρίζει» το αυτοκίνητο σε κάθε ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για ένα έτοιμο για παραγωγή μοντέλο, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία των τελικών ρυθμίσεων που έχουν να κάνουν με ορισμένες λεπτομέρειες, πιθανότατα στο λογισμικό των συστημάτων ελέγχου της μετάδοσης. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος για τον οποίο στην προκειμένη περίπτωση, ο οδηγός- δοκιμαστής του αυτοκινήτου δείχνει να «εκβιάζει» το γλίστρημα σε κάποιες περιπτώσεις.

Όπως και να έχει, δεν είναι σύνηθες το να βλέπουμε μια Ferrari έστω και με «βαρύ» καμουφλάζ να κινείται με τέτοιο ρυθμό και τρόπο μέσα στην πίστα του Fiorano. Αυτός και μόνο ο λόγος, είναι αρκετός για να δείτε το video, το οποίο αν μη τι άλλο, κάνει την εκκίνηση του νέου έτους λίγο πιο ευχάριστη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Απαγόρευση συμμετοχής σε συμβούλιο για τις PU του 2026!
Δείτε πως τα αυτοκίνητα έπαψαν να είναι… σκοτώστρες! (+video)
Έτσι θα είναι το ταμπλό στα ηλεκτρικά Peugeot, Citroen, Opel και Fiat

Advertisement