Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Ferrari F40 καλύτερη από καινούργια!

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Ferrari F40 καλύτερη από καινούργια!

ΝΕΑ

Μια Ferrari F40 καλύτερη από καινούργια!

ΝΕΑ

Είναι ιδιαίτερα σπάνιο να βλέπουμε μια από τις 1.300 Ferrari F40 να πωλείται, ενώ στην προκειμένη περίπτωση, είναι ακόμα πιο σπάνιο το γεγονός πως πρόκειται για αυτοκίνητα πρακτικά καινούργιο!

Advertisement
Advertisement

Με κάτι λίγο πάνω από 5.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ της, η συγκεκριμένη Ferrari F40 είχε αγοραστεί καινούργια από τον ιδρυτή της Microsoft.

Ο Paul Allen, αγόρασε την F40 καινούργια το καλοκαίρι του 1990 και μέχρι το 2003 που την πούλησε, δεν την είχε χαρεί ιδιαίτερα μια και είχε διανύσει με το αυτοκίνητο, μόλις 2.560 χιλιόμετρα. Στη συνέχεια, η ζωή της συγκεκριμένης F40 ήταν εξίσου «ξεκούραστη», καθώς από τότε μέχρι σήμερα, έχουν προστεθεί στο κοντέρ 1.818 χιλιόμετρα (5.300 συνολικά). Αυτός είναι και ο λόγος που το αυτοκίνητο με VIN 85596 λάμπει με το χρώμα του (Rosso Corsa) να είναι σαν καινούργιο.

Εκτός από διάφορα έγγραφα, όπως οι πρωτότυπες οδηγίες λειτουργίας και η τεκμηρίωση από τη Ferrari Classiche για την κατάσταση του, το αυτοκίνητο προσφέρεται μαζί με ένα σετ δερμάτινων αποσκευών της Schedoni. Η εκτιμώμενη αξία είναι σε ένα πλαίσιο από τα 3 έως τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και με βάσει τα όσα βλέπουμε, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα δυσκολευτεί να «πιάσει» ένα τέτοιο ποσό για να πάει σε νέο γκαράζ.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος ήταν ο δημιουργός των Ferrari F40 και Bugatti EB 110; (+video)
Αποκάλυψη: Ένα Keraboss Super K πάει στις Κάννες!
Fiat Tipo με 5 χρόνια εγγύηση και έκπτωση έως 500 ευρώ