Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ψηφιακή επιστροφή ενός θρύλου

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ψηφιακή επιστροφή ενός θρύλου

ΝΕΑ

Η ψηφιακή επιστροφή ενός θρύλου

ΝΕΑ

Τσέχος σχεδιαστής ονειρεύεται και δημιουργεί μια εντυπωσιακή σύγχρονη έκδοση της εικονικής Ferrari F40.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari F40 δεν είναι απλά ένα ιδιαίτερο μοντέλο της ιταλικής μάρκας αλλά αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει η Ferrari στη μακρά ιστορία της. Μάλιστα η F40 είναι ο βασικός λόγος για πολλούς να αγαπήσουν την Ferrari καθώς τη δεκαετία του 1980 και του 1990 αποτελούσε το σημείο αναφοράς των υπεραυτοκινήτων.

Ακόμα και σήμερα η Ferrari F40 θεωρείται από πολλούς η κορυφαία Ferrari που φτιάχτηκε ποτέ και αρκετοί θα ήθελαν να δουν ξανά το συγκεκριμένο μοντέλο να αναβιώνει στο Maranello. Για την ώρα μόνο διάσπαρτοι σχεδιαστές ασχολούνται με την F40 και συνεχίζουν να ονειρεύονται το κορυφαίο δημιούργημα του Pininfarina.

Advertisement
Advertisement

 

Ο ψηφιακός σχεδιαστής Rostislav Prokop αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σχεδιάσει την F40 έτσι όπως φαντάζεται ότι θα ήταν στη σύγχρονη εποχή. Στο μεγαλύτερο μέρος του το αυτοκίνητο έχει εκμοντερνιστεί. Το μοναδικό πράγμα που μένει ακέραιο είναι το πίσω μέρος με την ιδιαίτερη αεροτομή και την τριπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by HotCars (@hotcars.official)

Advertisement

Η επιστροφή του θρύλου από το Maranello μάλιστα εμφανίστηκε και σε ένα βίντεο σε περιβάλλον πόλης, ενώ αργότερα είχαμε και εικόνες από τον Rostislav Prokop στο instagram με περισσότερες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου. Σίγουρα πάντως δεν θα λέγαμε όχι σε μια νέα έκδοση της F40, ακόμα και αν αυτή ήταν ηλεκτρική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι barn find: Ferrari 246 Dino GTS
Ferrari: Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου
Απίστευτο: Ferrari κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση! (+video)

Advertisement