Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι τα νέα SUV της Πυροσβεστικής;

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια είναι τα νέα SUV της Πυροσβεστικής;

ΝΕΑ

Ποια είναι τα νέα SUV της Πυροσβεστικής;

ΝΕΑ

Ο στόλος της Πυροσβεστικής εμπλουτίστηκε με 28 ολοκαίνουργια SUV, τα οποία είναι δωρεά από τη Eurobank. Δείτε ποια είναι αυτά.

Advertisement
Advertisement

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, η τελετή παράδοσης υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα, δωρεά της Eurobank συνολικής αξίας 546.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται 28 νέα, τετρακίνητα και εξοπλισμένα κατάλληλα για την υπηρεσία Dacia Duster. Επίσης, η Πυροσβεστική παρέλαβε 110 κράνη μοτοσυκλέτας, προστατευτικά θώρακα, ζεύγη γαντιών και επιγονατίδων (ειδικός ατομικός εξοπλισμός μοτοσικλετιστών), 120 ζεύγη ελαστικών επισώτρων μοτοσυκλετών και 110 τζάκετ μοτοσυκλέτας.

Advertisement
Advertisement

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τη Eurobank κάνοντας λόγο για τη μεγάλη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του κοινωνικού της ρόλου. «Ο υγιής ιδιωτικός τομέας αντιλαμβάνεται τον κοινωνικό ρόλο που πρέπει να παίξει και σήμερα έχουμε αυτή την απόδειξη. Τα βοηθητικά οχήματα και τα μέσα αυτοπροστασίας των πυροσβεστών, που έκανε δωρεά η Eurobank είναι τα εργαλεία μας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, ακόμα αποτελεσματικότεροι, ακόμα πιο χρήσιμοι για την κοινωνία.

Να καταστήσουμε τη χώρα και τους ανθρώπους ασφαλείς, γιατί αυτή είναι η αποστολή μας. Ένας πυροσβέστης τραυματισμένος είναι μεγάλη απώλεια, πρωτίστως ανθρώπινη και δευτερευόντως υπηρεσιακή. Αυτός ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός, είναι μεγάλη περιουσία και θα μετατραπεί σε δράση για την ασφάλεια των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Δοκιμή με το Dacia Duster 1.5 dci

Test: Dacia Duster 1.3 TCe 150 PS

Advertisement

Αυτά είναι τα νέα pick-up του στρατού στον Έβρο

35 νέα περιπολικά στην Ελληνική Αστυνομία

Εξοργισμένοι οι Έλληνες για τα «σαπάκια» που εισάγονται από την ΕΕ

Advertisement