Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ΔΕΔΔΗΕ

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΑ

Σχεδόν 80 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα προσθέσει στο στόλο της τις επόμενες ημερες η επιχείρησης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Advertisement
Advertisement

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν αρχίσει να κερδίζουν συνεχώς μερίδια στην αγορά με το ποσοστό να αγγίζει και σε ορισμένες περιπτώσεις διψήφιο ποσοστό.

Λόγω της αυξημένης τιμής τους, οι πωλήσεις λιανικής είναι χαμηλές όμως το αντίθετο ισχύει με τις εταιρικές πωλήσεις που συνεχώς το mix και συγκριτικά με τα οχήματα που φέρουν θερμικό κινητήρα, μεγαλώνει.

Η ΔΕΔΔΗΕ είναι επιχείρηση ηλεκτρισμού στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες θα… μεγαλώσει το στόλο των οχημάτων και συγκεκριμένα των αμιγώς ηλεκτρικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, τις επόμενες ημέρες θα παραλάβει δύο διαφορετικά ηλεκτρικά μοντέλα και συγκεκριμένα τα Peugeot e-Partner και e-Expert. Τα δύο γαλλικά μοντέλα έχουν διαφορετικό μέγεθος και θα καλύψουν ανάγκες τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

Advertisement
Advertisement

Τι αλλαγές έχουν γίνει;

Σχεδόν 80 οχήματα ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες να μεταφερθούν από τα logistics και να παραδοθούν στην ΔΕΔΔΗΕ. Τα συγκεκριμένα έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα καθώς έχει τοποθετηθεί σχάρα στην οροφή, φάρος ενώ έχουν βαφτεί και στα χρώματα της εταιρείας παροχής ηλεκτρικούς ρεύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκπληκτικό video: Δείτε την πανάκριβη διαδικασία παραγωγής μιας βίδας της F1!
Αποκάλυψη: Τι νέο φέρνει το ανανεωμένο Tesla Model 3; (+video)
Αυτή είναι η εντυπωσιακή Porsche Mission X

Advertisement