Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot: Η αγαπημένη μάρκα των Γάλλων

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Η αγαπημένη μάρκα των Γάλλων

ΝΕΑ

Peugeot: Η αγαπημένη μάρκα των Γάλλων

ΝΕΑ

Κυρίαρχη στην έδρα της η Peugeot, η οποία αναδείχθηκε σε αγαπημένη μάρκα των Γάλλων.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot αναδείχθηκε η αγαπημένη μάρκα των Γάλλων και στο πρώτο τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία Matrice σε τριμηνιαία βάση από το 1999, για τις μεγάλες γαλλικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα που αφορούσε Γάλλους υπηκόους ηλικίας 18 ετών και άνω, το 84% έδειξαν την προτίμησή τους για την Peugeot.

Την χρονική στιγμή που η μάρκα ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα, η πρώτη θέση στην προτίμηση των Γάλλων καταναλωτών αλλά και η συνεχόμενη άνοδος των πωλήσεων της μάρκας παγκοσμίως, ενισχύουν περαιτέρω την ορθότητα της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει η  τα τελευταία χρόνια – όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στον διεθνές στοίβο.

Advertisement
Advertisement

Μέρος της στρατηγικής της Peugeot συνιστά και η αποκάλυψη του νέου της λογότυπου, το οποίο θα το δούμε για πρώτη φορά στο επερχόμενο Peugeot 308.

Στο νέο λογότυπο της Peugeot απεικονίζεται η κεφαλή ενός λονταριού. Η επιθετική όψη του ζώου καθρεφτίζει την αστείρευτη δίψα της μάρκας να επιταχύνει την παγκόσμια ανάπτυξή της, να εξάγει το γαλλικό στιλ και την πατροπαράδοτη φινέτσα.

Advertisement

Ακόμη καταδεικνύει την premium στροφή της μάρκας, η οποία συντελείται κατά την τελευταία δεκαετία και επιτυγχάνεται μέσω του εξοπλισμού των μοντέλων της με σύγχρονο design, ποιοτικά υλικά και state of the art τεχνολογίες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Συγκριτικό: Honda e VS MINI Cooper SE VS Peugeot e-208
Peugeot: Πρωτιά στα SUV & Ηλεκτρικά
Δοκιμή: Peugeot 3008 1.5 BlueHDi 130 PS