Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παντός εδάφους το νέο crossover Ford (+video)

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παντός εδάφους το νέο crossover Ford (+video)

ΝΕΑ

Παντός εδάφους το νέο crossover Ford (+video)

ΝΕΑ

H Ford έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο στο οποίο φαίνεται το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover μοντέλο της να περιδιαβαίνει τα βουνά.

Advertisement
Advertisement

Στις 21 Μαρτίου, η Ford θα παρουσιάσει το καινούργιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα MEB την οποία έχει δημιουργήσει και χρησιμοποιεί ήδη η Volkswagen.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνεχίζεται και στα επιβατικά μοντέλα, πέραν των επαγγελματικών. Έτσι η Ford επωφελήθηκε για τη δημιουργία τού νέου αυτοκινήτου της, το οποίο θα μοιράζεται τα μηχανικά μέρη με το VW ID. 4.  Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ονομασία του και η εταιρεία το προσδιορίζει με τη φράση «Crossover μεσαίου μεγέθους».

Στις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του νέου μοντέλου της Ford, τα καμουφλαρισμένα οχήματα είχαν σχετικά τετράγωνο αμάξωμα και οι τροχοί του ήταν καλυμμένοι με τρόπο που να συμβάλλουν στην καλύτερη αεροδυναμική.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η εταιρεία δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι το αυτοκίνητο έχει προσθήκη πλαστικού στο εμπρός μέρος του αμαξώματός του.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τις μπαταρίες του, την αυτονομία του, την ισχύ του ή για το εάν θα διατίθεται και σε τετρακίνητη έκδοση, δηλαδή με δύο ηλεκτροκινητήρες. Επίσης, δεν είναι γνωστό για το εάν θα πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του Puma ή για ένα μεγαλύτερων διαστάσεων το οποίο θα προμηνύει την αντίστοιχη έκδοση ενός crossover/SUV της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο Ford Bronco
H Ford ετοιμάζει Burnout Mode για τα ηλεκτρικά της
Νέα επένδυση από τη Ford για την αυτόνομη οδήγηση