Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Ford ετοιμάζει Burnout Mode για τα ηλεκτρικά της

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford ετοιμάζει Burnout Mode για τα ηλεκτρικά της

Mobility

H Ford ετοιμάζει Burnout Mode για τα ηλεκτρικά της

Mobility

Η Ford κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) για μια λειτουργία που -επισήμως- θα «ζεσταίνει» τα πίσω ελαστικά.

Advertisement
Advertisement

Η λειτουργία του Burn Out θα μπορεί να προστεθεί στο λογισμικό των ηλεκτρικών της Ford,  μέσω μιας απλής ενημέρωσης.

Αυτό που αποκαλύπτεται από το σχεδιάγραμμα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το CarBuzz, είναι η ακριβής περιγραφή του συστήματος, με το «μανδύα» της political correct ορολογίας που τοποθετεί τη λειτουργία ως μια «τυπική διαδικασία για να ζεσταθούν τα πίσω ελαστικά» σε περιβάλλον πίστας.

Advertisement
Advertisement

Με το Line Lock που έχουμε δει και στα μέρη μας στις εκδόσεις της coupe Mustang με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, το αυτοκίνητο έχει τη δυνατότητα να «κλειδώσει» τα φρένα στους εμπρός τροχούς και να χρησιμοποιήσει το μέγιστο της ισχύος για να περιστραφούν οι πίσω. Με τον τρόπο αυτό, περιγράφεται η διαδικασία του Burn Out που στο μέλλον θα μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού σε κάποια από τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας.

Επιπρόσθετα, αυτό που μπορούμε να δούμε στα σκίτσα της Ford που κατατέθηκαν στο USPTO, είναι το περίγραμμα ενός μοντέλου που μοιάζει με την Mustang Mach-E, κάτι που μας επιτρέπει να θεωρούμε πολύ πιθανό να είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτό που θα φέρει πρώτο το συγκεκριμένο σύστημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα επένδυση από τη Ford για την αυτόνομη οδήγηση
Ξεχάστε ότι ξέρατε για την Porsche 911 GT2 RS
Οι Κινέζοι κατακτούν τη Ρωσία!