Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο μαύρη 911 στον κόσμο (+video)

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πιο μαύρη 911 στον κόσμο (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο μαύρη 911 στον κόσμο (+video)

ΝΕΑ

Μια ειδική χρωματική επίστρωση που δίνει αυτό το πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα, κάνει τη συγκεκριμένη Porsche 911 να μοιάζει πως έχει έρθει από άλλο πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Το οπτικό εφέ που κάνει η συγκεκριμένη επίστρωση του μαύρου χρώματος, είναι σαν «μαύρη τρύπα» που ρουφάει τις αντανακλάσεις από το αμάξωμα του αυτοκινήτου.

Η πιο σκοτεινή από όλες τις μαύρες βαφές στον κόσμο, είναι αυτή της Koyo Orient Japan που λέγεται Musou Black. Η βαφή αυτή είναι από τις πιο μαύρες υδατοδιαλυτές ακρυλικές βαφές στον κόσμο και όπως φαίνεται και στο video, δίνει μια απόκοσμη οπτική στο αυτοκίνητο καθώς επάνω του δεν εμφανίζεται η παραμικρή αντανάκλαση φωτός ή χρώματος από το περιβάλλον.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η εταιρεία που την κατασκευάζει, ισχυρίζεται πως η Musou Black αντανακλά μόλις το 0,6% του φωτός, «απορροφώντας» το υπόλοιπο, γεγονός που εξηγεί το απόλυτο μαύρο στο αμάξωμα της συγκεκριμένης Porsche. Το χρώμα Musou Black παρουσιάστηκε από την Koyo Orient τον Σεπτέμβριο του 2020 και όπως είναι φυσικό, δεν έχει βρει και πολλούς «θαυμαστές» που να το θέλουν για το αυτοκίνητό τους, καθώς είναι πολύ ιδιαίτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η…”σκοτεινή” πλευρά της BMW X6
Δοκιμή: Porsche Cayman GT4 RS
Η Porsche 928 γιόρτασε φέτος (+video)