Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ουάου! Πόσο κοστίζει η Ferrari 812 GTS by Mansory;

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ουάου! Πόσο κοστίζει η Ferrari 812 GTS by Mansory;

ΝΕΑ

Ουάου! Πόσο κοστίζει η Ferrari 812 GTS by Mansory;

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος θέλησε να κάνει… limit up στις μετοχές του ιταλικού supercar.

Advertisement
Advertisement

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Ferrari παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση της 812 Superfast. Η οποία μοιράζεται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την αδελφή της, με σκληρή οροφή, συμπεριλαμβανομένου του ατμοσφαιρικού V12 των 6,5 λίτρων, ο οποίος μεταφέρεται αμετάβλητος.

Ο κινητήρας παράγει 789 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. Η ροπή των 718 Nm είναι διαθέσιμη στις 7.000 σ.α.λ. Η Ferrari ισχυρίστηκε ότι η 812 GTS, ήταν το πιο ισχυρό κάμπριο παραγωγής στον κόσμο.

Η απόδοση στην ευθεία είναι επίσης εντυπωσιακή, καθώς χρειάζονται μόλις 3,0 δευτερόλεπτα έως τα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε τελική ταχύτητα που υπερβαίνει τα 340 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω καθιστούν αυτό το υπεραυτοκίνητο, πραγματικά συναρπαστικό. Οι βελτιωτές της Mansory, όμως, θέλησαν να το κάνουν ακόμα πιο βαρύγδουπο!

Με το κιτ αναβάθμισης του γνωστού οίκου, η 812 GTS, αποδίδει τώρα 818 ίππους και 740 Nm ροπής, επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 345χλμ./ώρα.

Advertisement

Είναι σαφές ότι οι επιδόσεις αντισταθμίζουν το αυξημένο βάρος από την… ανακαινισμένη οροφή, ενώ ένα προσαρμοσμένο κιτ αμαξώματος που αποτελείται από πολυάριθμους αεραγωγούς, καθώς και μια νέα ποδιά, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και μια τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, έρχεται να ολοκληρώσει μια αμφιλεγόμενη, αν και ιδιαιτέρως δυναμική εικόνα.

Advertisement

Το supercar διαθέτει γκρι φινίρισμα και μερικές μπλε πινελιές, ενώ έχει επίσης το μοτίβο της ιταλικής σημαίας σε ορισμένα στοιχεία, όπως το μεγάλο πτερύγιο, που συνδέεται στο καπό του πορτμπαγκάζ. Τα μπλε δέρματα, κυριαρχούν και στην εικόνα του εσωτερικού.

Η 812 GTS αναφέρεται ότι έχει μια μέση κατανάλωση 25.7 λίτρων/100χλμ., αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, για κάποιον που διαθέτει 1.138.352 δολάρια, για να αγοράσει αυτή την ανοικτή πρόκληση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!
Η Porsche 911 της Mansory αποδίδει 900 ίππους
Ένα ακόμη τουμπανιασμένο Range Rover από την Mansory