Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!

ΝΕΑ

H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!

ΝΕΑ

Οι στιλιστικές επιλογές του γνωστού βελτιωτικού οίκου, για τη Lamborghini Urus, είναι το ένα κρατούμενο…

Advertisement
Advertisement

Το άλλο είναι η σημαντική αναβάθμιση των ήδη εξαιρετικών επιδόσεων του «καυτού» crossover της ιταλικής φίρμας.

Η Mansory είναι μια Premium εταιρεία από τη Γερμανία που ασχολείται με τις βελτιώσεις πολυτελών αυτοκινήτων.

Από γκάμα της έχουμε δει απίστευτα μοντέλα όπως τη Ferrari F9XX, την Aston Martin DBX, τη Mercedes SL και πολλά ακόμα τα οποία βρίθουν πολυτέλειας και εκλεπτυσμένων υλικών.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος αναλαμβάνει τη… φροντίδα της Lamborghini Urus, αλλά είναι μάλλον η πλέον καθοριστική σε ό, έχει να κάνει με την αναβάθμιση των επιδόσεών της.

Το super crossover της Lambo «απολαμβάνει» 650 ίππους και 850 Nm ροπής. Ωστόσο, η πρόταση της Mansory ανεβάζει την ισχύ και την ώθηση του twin-turbo 4,0-λίτρων V8 στους 868 ίππους και στα 1.100 Nm!

Advertisement

Σύμφωνα με τον βελτιωτή, η επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ/ώρα, έρχεται σε 3 δευτερόλεπτα,  0,6 sec γρηγορότερα από την εργοστασιακή Urus και η τελική ταχύτητα ανέβηκε από τα 305 στα 320 χλμ/ώρα.

Μια τέτοια μετατροπή, δεν θα μπορούσε να γίνει δίχως τις ανάλογες αισθητικές παρεμβάσεις. Αεροτομές, φουσκωμένα φτερά, ανθρακονήματα και… πολεμικό look.

Advertisement

Τα νέα κράματα μετάλλων ακολουθούν ένα παρόμοιο θέμα και το όχημα είναι φινιρισμένο σε μαύρο χρώμα, με σφυρήλατα ανθρακονήματα και κάποια πορτοκαλί διακόσμηση.

Το πορτοκαλί είναι και το χρώμα που κυριαρχεί στο εσωτερικός της Urus, με τις απόψεις να διίστανται, ως προς το τελικός αισθητικό αποτέλεσμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mansory έχει αδυναμία στις χρυσές Mercedes G-Class
H Mansory έχει κάτι να πει και για τη Mercedes SL
Η Mansory άλλαξε τα φώτα στη Ferrari SF90