Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 της Mansory αποδίδει 900 ίππους

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Porsche 911 της Mansory αποδίδει 900 ίππους

ΝΕΑ

Η Porsche 911 της Mansory αποδίδει 900 ίππους

ΝΕΑ

Ακόμα ένα θαύμα της Mansory αυτήν τη φορά με βάση την Porsche 911 Turbo S.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Mansory αποφασίσει να ασχοληθεί με ένα σπορ μοντέλο, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ πικάντικα. Ο premium γερμανικός οίκος βελτίωσης μπορεί να φημίζεται για τις πολυτελείς αναβαθμίσεις του, ωστόσο όταν θέλει, μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη σε δυσθεώρητα ύψη.

Το νέο δημιούργημα της Mansory είναι βασισμένο στην Porsche 911 Turbo S. Η εταιρεία έχει ονομάσει το δικό της μοντέλο P9LM EVO 900 και μπορείτε να φανταστείτε σε τι αναφέρεται ο αριθμός 900.

Ο κινητήρας της P9LM παρέμεινε ο γνωστός εξακύλινδρος επίπεδος των 3,8 λίτρων ο οποίος χάρη στα μεγαλύτερα τούρμπο κατάφερε να φτάσει τους 900 ίππους. Τοποθετήθηκε επίσης μια καινούρια αγωνιστική εξάτμιση και ένα μεγαλύτερο intercooler. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα η ροπή να εκτοξευτεί στα 1.008 Nm και οι επιταχύνσεις να γίνουν ακραίες με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον κινητήρα η Mansory φρόντισε να επενδύσει την Porsche με αμέτρητα εξαρτήματα από ανθρακονήματα και αεροδυναμικά βοηθήματα για αύξηση της κάθετης δύναμης. Ειδικά σχεδιασμένη είναι και η αεροτομή στο πίσω μέρος που θυμίζει αγωνιστική GT3, ενώ ειδικής σχεδίασης είναι και οι τροχοί.

Advertisement

Η Mansory αναφέρει ότι ο χρωματισμός μπορεί να επιλεγεί από τον αγοραστή με την τιμή της P9LM EVO 900 να μην έχει γίνει γνωστή. Το σίγουρο είναι ότι θα κοστίζει πολύ περισσότερα από τα 360.000 ευρώ που κοστίζει η στάνταρ 911 Turbo S.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή η Porsche είναι φτιαγμένη για τη Barbie
H Porsche γιορτάζει τα 75 της χρόνια με ένα συλλεκτικό ρολόι
Η τελευταία σκληροπυρηνική Porsche Boxster