Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ακόμη τουμπανιασμένο Range Rover από την Mansory

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ακόμη τουμπανιασμένο Range Rover από την Mansory

ΝΕΑ

Ένα ακόμη τουμπανιασμένο Range Rover από την Mansory

ΝΕΑ

Ένα μαύρο υπερπολυτελές και μοναδικό SUV που έχει την «υπογραφή» της Mansory, δεν μπορεί να απογοητεύσει ακόμη και αν υπάρχουν μόλις τρία!

Advertisement
Advertisement

Έχοντας πρόσφατα παρουσιάσει τις πάντα ιδιαίτερες και φανταχτερές ιδέες της για εξατομικευμένους σχεδιασμούς και βελτιώσεις σε αυτοκίνητα, η Mansory έκανε το μεγάλο βήμα και αναβάθμισε λεπτομερώς ένα Range Rover SV LWB.

Το premium SUV του Βρετανού κατασκευαστή φέρει βελτιώσεις παντού πάνω του, κάτι που είναι παραπάνω από εμφανές.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση τριών μονάδων, η οποία φέρει το πιο βαθύ μαύρο που μπορεί κανείς να φανταστεί, με πολλά ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που ξεχωρίζει έντονα όμως στο επιβλητικό αυτοκίνητο, είναι το φωτεινό εσωτερικό στο ευρύχωρο και εκλεπτυσμένο λευκό σαλόνι του.

Το αμάξωμα έχει επεκταθεί σημαντικά στο συγκεκριμένο Range Rover με μεγάλους και σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, συν πλαϊνές «φούστες» οι οποίες προσδίδουν κι άλλο στο κοφτερό ύφος του αυτοκινήτου.

Advertisement

Επίσης, η Mansory του έχει προσθέσει διπλές αεροτομές πίσω, εμπνευσμένη από άλλα σχέδια που έχει δημιουργήσει πάνω σε αυτοκίνητα.

Στα της απόδοσης, το Range Rover SV LWB φτάνει πλέον τους 600 ίππους με τις βελτιώσεις των Γερμανών και τα 835 Nm ροπής. Με αυτά τα νούμερα ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα και η τελική του ξεπερνάει τα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

Για όλα αυτά, κάτω από το μεγάλο καπό του βρίσκεται ένας V8 χωρητικότητας 4,4 λίτρων με twin- turbo της BMW ο οποίος έχει προγραμματιστεί για να έχει υψηλές αποδόσεις.

Η τιμή αν και άγνωστη, σίγουρα θα είναι… μακριά από τις οικονομικές δυνατότητες των περισσοτέρων και θα κυμαίνεται σε ένα βαρύ εξαψήφιο ποσό. Τέλος, η γερμανική εταιρεία έδωσε στο πολυτελές βρετανικό SUV το προσωνύμιο «Mansory Heritage».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ανανεωμένο Range Rover Evoque στην Ελλάδα (+τιμές)
H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!
Η Porsche 911 της Mansory αποδίδει 900 ίππους