Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οθόνη 27 ιντσών(!) στο ανανεωμένο Ford Explorer

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οθόνη 27 ιντσών(!) στο ανανεωμένο Ford Explorer

ΝΕΑ

Οθόνη 27 ιντσών(!) στο ανανεωμένο Ford Explorer

ΝΕΑ

Η Ford, ανανέωσε αισθητικά το Explorer το οποίο διατίθεται στην κινεζική αγορά και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Explorer δεν ταίριαξε ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή αυτοκινητική παράδοση, ωστόσο οι Κινέζοι βρίσκουν σε αυτό πολλά από τα στοιχεία που αναζητούν σε ένα όχημα.

Η Ford, επανασχεδίασε το μεγάλων διαστάσεων SUV μοντέλο της για την αγορά της ασιατικής χώρας και το παρουσιάζει ως «καινούργιο». Ωστόσο, επί της ουσίας, πρόκειται για μια εκτεταμένη αισθητική και εξοπλιστική αναβάθμισή του.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα του είναι ευρύτερη και διαθέτει περισσότερα στοιχεία από χρώμιο σε σχέση με πριν. Επίσης, έχουν επανασχεδιαστεί και τα φώτα (τόσο εμπρός όσο και πίσω) τα οποία είναι πιο λεπτά και LED. Επιπλέον, εμπρός, υπάρχει φωτιζόμενη λωρίδα στη βάση του καπό η οποία «συνδέει» τα δύο εκεί φωτιστικά σώματα και έχει προστεθεί σε αυτό και η ονομασία του μοντέλου.

Στο πίσω μέρος, τα φώτα έχουν νέα διαμόρφωση και μεταξύ τους έχει προστεθεί στο αμάξωμα χρωμιωμένη επιφάνεια. Ο εκεί προφυλακτήρας έχει αλλάξει και διαθέτει μεγαλύτερη και πιο προεξέχουσα επιφάνεια για την τοποθέτηση της πινακίδας κυκλοφορίας και ευρύτερα ανοίγματα για τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement

Λόγω της επανασχεδίασής του, το Ford Explorer είναι οριακά μεγαλύτερο σε μήκος και πλέον φτάνει τα 5.063 χλστμ. έναντι των 5.062 χλστμ., συγκριτικά. Νέας σχεδίασης είναι και οι τροχοί 21 ιντσών με τους οποίους εφοδιάζει η Ford το μοντέλο της.

Advertisement

Το εντυπωσιακότερο στοιχείο του μοντέλου είναι η διαμόρφωση του εσωτερικού του και συγκεκριμένα η ενιαία οθόνη 27 ιντσών η οποία έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό η οποία θα υπάρχει ακόμα και στη βασική εξοπλιστική έκδοσή του. Επίσης, στην θέση του πίνακα οργάνων υπάρχει έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών.

Αναφορικά με τον κινητήρα του, το Explorer διατίθεται στην κινεζική αγορά με τον 2.3 EcoΒoost ο οποίος αποδίδει 276 ίππους και μέγιστη ροπή 425 Nm. Αυτός συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford, ενώ το μοντέλο είναι τόσο δικίνητο όσο και τετρακίνητο (i-AWD).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται το μοναδικό Ford Escort RS Turbo της Lady D
Νέου τύπου μπαταρίες για τα ηλεκτρικά της Ford
Πλησιάζει η ώρα του νέου Ford Bronco Raptor (+video)