Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Pauline Ado και το νέο Ford Explorer (+video)

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Pauline Ado και το νέο Ford Explorer (+video)

ΝΕΑ

H Pauline Ado και το νέο Ford Explorer (+video)

ΝΕΑ

Η επαγγελματίας surfer, Pauline Ado, αγαπάει τον ωκεανό τόσο πολύ, που νιώθει… μισή εάν δεν μπορεί να τον έχει στη ζωή της.

Advertisement
Advertisement

Ο εξερευνητής δε σταματάει πουθενά. Το έχει στο αίμα του να κυνηγάει το νέο, το καινούργιο. Έτσι και το Ford Explorer. Το εντυπωσιακό SUV έχει κατασκευαστεί για αυτόν τον σκοπό!

Το ισχυρότερο υβριδικό της Ford στην Ευρώπη συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα EcoBoost, μπαταρία 13.6 kWh και ηλεκτροκινητήρα παράγοντας συνολική ισχύ 457 ίππων και ροπή 825 Nm. Το αυτοκίνητο προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,0 δευτερόλεπτα, ικανότητα ρυμούλκησης 2.500 kg και αυτονομία 42 km (WLTP) αμιγώς με ηλεκτροκίνηση.

Το Intelligent All-Wheel Drive και το Terrain Management System με επτά Προφίλ Οδήγησης (Drive Modes) 3 βοηθούν το SUV να ανταπεξέρχεται σε όλες τις οδικές συνθήκες, από ομαλούς, ασφάλτινους δρόμους μέχρι off-road μονοπάτια, λάσπη, χιόνι και άμμο, ενώ οι επιβάτες ταξιδεύουν άνετα σε τρεις σειρές καθισμάτων. Με την αναδίπλωση της δεύτερης και τρίτης σειράς, υπάρχουν πάνω από 2.200 λίτρα χώρου φόρτωσης για σπορ εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Explorer: Ο απίστευτος εξοπλισμός της ναυαρχίδας της Ford
Ford Explorer PHEV: Πολυτέλεια και οικολογικές επιδόσεις από 457 ίππους!
Δοκιμή: Ford Explorer 3.0 PHEV AWD